Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Pre-order een mok voor jouw cool kid!

  Pre-order een mok voor jouw cool kid!

The Powermom Brunch – een verwenmiddag voor moeders

Op zondag 8 oktober vond de eerste editie van de Powermom Brunch plaats bij Zappaz in Amsterdam. Een middag waar moeders onder elkaar kunnen genieten van een momentje voor zichzelf. The Powermom Brunch brengt moeders samen en geeft ze het verwenmoment dat ze verdienen! Want laten we eerlijk zijn: het moederschap is mooi, maar soms heb je gewoon een break nodig.

Welcome to paradise

Bij binnenkomst werd elke moeder verwelkomd met een heerlijk natuurlijk drankje van LemonAid en een lotnummer voor de Mommy Bingo.

Kimberly Muller Fotografie stond klaar om een mooie covershoot te schieten bij de customized backdrop, gemaakt door VerjaardagshopOnline. Hierna volgden al snel reacties als ‘omg, wat is het hier mooi!’ en ‘wat een geweldig uitzicht!’ Want zo’n mooie locatie als Zappaz heeft bijna geen introductie nodig. De kleurrijke inrichting met gouden accenten laat je denken dat je in Marrakech bent beland. Does it get any better than this? Yes, it does! De zaal is lekker vol en organisatoren Hellen & Fabienne heten alle powermoms van harte welkom.

“Als moeder is je kind het allerbelangrijkst, maar jij bent óók belangrijk!”

En er waren toch heeeerlijke cupcakes met Powermom erop tijdens het event, gemaakt door de eigenaresse én powermom van Verjaardagshoponline.

Spreekster Samantha Cherish

Hebben we het over powermoms, dan hebben we het zeker over Samantha Cherisha a.k.a. Sjanel. Bekend van haar hilarische online sketches, bizarre uitdagingen op BNN (springt uit een vliegtuig alsof het niks is), Koffietijd en sindskort ook van de Powermommy video’s over haar ervaringen als moeder. Ze neemt ons mee in haar verhaal als durfal die nergens voor terugdeinsde naar een (soms wat over) bezorgde moeder wanneer het op haar dochter aankomt. Want wanneer je moeder wordt verandert je hele lichaam. Je oermoedergevoel, trots en de drang om alles perfect te doen zijn sterker dan je denkt. Niet durven vertellen hoe zwaar het soms is. Doen alsof je geen break nodig hebt. Vooral als moeders om je heen het laten lijken alsof opvoeden een eitje is. Newsflash: de perfecte moeder bestaat niet. Samantha benadrukt dat het tijd wordt om eerlijk tegen elkaar te zijn. Eerlijk naar (toekomstige) moeders over wat hen te wachten staat en dat het okay is dat je het soms even niet meer weet. En laat je vooral niet weerhouden om te doen waar jij gelukkig van wordt. “Als moeder is je kind het allerbelangrijkst, maar jij bent óók belangrijk!” Je kunt een geweldige moeder zijn én een carrière hebben. Daar hoef je je niet schuldig over te voelen. Je staat er niet alleen voor en dat is waar de Powermom Brunch om draait! Na vragen van andere powermoms uit het publiek en een daverend applaus, is het tijd voor food. Deze foto’s zijn door powermom /fotografe Sterre van der Well gemaakt!

Food + beauty + prijzen = blije moeders!

De heerlijke lunch met tomaten-pesto soep, luxe broodjes en heerlijke tapenades is verzorgd door Addy’s Cooking. Er werden letterlijk vingers afgelikt (you know who you are!).

De powermoms kregen een beauty touch-up en make-up tips van de MUA’s Tabitha van Tabeathat, Nancy van NLBeautySalon, Latoya van Little Geisha en Evy. Alle moeders zijn prachtig opgemaakt. De perfecte reden om een leuke foto te maken voor de photobooth van Propfun.

 

 

Bij de Powermom Brunch gaat niemand met lege handen naar huis. Er is dan ook van alles gewonnen:

 • Haaraccessoires van Zenner
 • Verwenpakketten van Kneipp
 • Een tapasproeverij en cocktails bij Zappaz
 • Verrassingspakketten én waardebonnen van TailorMaids
 • Een pakket van BioBebo
 • Een Vtech-speeltje van de kleine
 • Massagebonnen van ‘t Massagehuys
 • Twee satijnen kussenslopen van Beauty Pillow en nog zo veel meer. Na afloop ging elke powermom naar huis met een goedgevulde goodiebag ter waarde van €150 en een goodie bag voor de kleintjes van BioBebo.

Wil je nog nagenieten van ons event, bekijk dan hier onze aftermovie:

 

Let’s keep in touch!

Hellen van Babymomtalk en Fabienne van My Party Planner organiseren de Powermom Brunch vanuit het idee dat moeders een moment voor zichzelf verdienen. De Powermom Brunch vindt twee keer per jaar plaats. Volg de Powermom Club op Facebook en blijf op de hoogte van events en workshops. Ons doel is om moeders samen te brengen zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Want naast moeder ben je ook gewoon jezelf!

Veel liefs,

Powermom Club

www.fb.me/powermomclubnl

Over de Babymomtalk en My Party Planner

Babymomtalk is een online community met meer dan 10.000 moeders die elkaar dagelijks helpen, tips geven en steunen in het moederschap. Omdat je er nooit alleen voor staat. My Party Planner organiseert hippe kinderfeestjes, events, verzorgt Disney prinsessen én bruiloft nannies. Zodat je als ouder van je kind én het feestje kunt genieten.

Volg:

9 Reacties

 1. oktober 14, 2017 / 1:08 pm

  Wat een beauties allemaal, dit leek me een hele leuke dag zo!:)

 2. oktober 14, 2017 / 6:33 pm

  Wat leuk zo’n georganiseerde dag ! Het is zeker waar dat moeder gewoon soms even goed verwend mogen worden 🙂

 3. oktober 14, 2017 / 6:42 pm

  Dat klinkt als een super fijne en ontspannen dag! Het klopt ook, mama zijn is geweldig maar soms heb je ook echt ff me-time nodig.

 4. oktober 14, 2017 / 6:58 pm

  Wat een gezellige dag, alles ziet er goed uit. Leuke foto’s ook’ prachtige dames

 5. oktober 15, 2017 / 7:29 am

  Wat geweldig dat er zo’n community is waarin vrouwen elkaar ondersteunen! Zo komen we er wel : )

 6. oktober 15, 2017 / 7:49 am

  Wat een mooi event! Terecht dat moeders het af en toe verdienen om even in het zonnetje gezet te worden

 7. oktober 15, 2017 / 8:56 am

  Ja dat ziet er wel echt genieten uit zo een dagje zonder de kinderen dan ook 🙂

 8. oktober 15, 2017 / 9:16 am

  Superleuke foto’s! Echt leuk om al die mommy’s tesamen te zien 😀

 9. oktober 16, 2017 / 5:50 pm

  Wat een leuke dag! Ik volg een paar uit jullie groep op Insta, en altijd super inspirerend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *