Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Tien dingen vóór de bevalling in 2020

Tien dingen vóór de bevalling in 2020

Het is zo snel gegaan, 2019. We zijn weer toe aan een nieuw millennium. Een jaar waarin er voor mij hopelijk veel gaat veranderen. Zo hoop ik eind mei of begin juni 2020 voor de eerste keer mama te worden.

In de vorige blog hebben jullie al kunnen lezen over de don’t en do’s van de zwangerschap en vandaag deel ik graag mijn tien plannen voor 2020 vóór de bevalling. Ook zal ik nog een lijstje maken van tien dingen die ik wil doen ná de bevalling. 

 • Nog even lekker op vakantie gaan

Voor het zover is dat ik ga bevallen én nog mag vliegen, zou ik nog wel een weekje op vakantie willen gaan. Naar de sneeuw of naar de zon. De voorkeur gaat uit naar de zon in maart of april. Even mijn laatste vakantie als mommy to be.

 • Babyshoppen

Nu alle prenatale screeningstesten goed zijn, is januari heerlijk om te gaan babywinkelen. De babykamer, kleertjes en allerlei andere spullen: je wordt ermee overstelpt maar ik houd ervan!

 • Massage

Op zich heb ik nog niet zo heel veel last van mijn bekken, maar preventief ben ik begonnen met fysiotherapie. Ik zou mezelf ook nog een aantal massages cadeau willen geven.

 • Alcoholvrije cocktail workshop

Ik heb geen moeite om geen alcohol te drinken, maar ik zou graag een workshop willen volgen of geven om alcoholvrije mocktails te maken.

 • Avondje uiteten met vriendinnen

Dineren in een restaurant blijft favoriet! Er zijn genoeg leuke nieuwe eetgelegenheden te ontdekken.

 • Uitslapen

Nu het nog kan, probeer ik in de weekenden lekker lang uit te slapen.

 • Kapper

In mei wil ik een lekker lang bezoekje brengen aan de kapper zodat ik er goed uitzie voor de bevallingJ.

 • Zwangerschapsshoot

Waarschijnlijk zal ik maar een keer in mijn leven zwanger zijn, dus ik zou graag nog een mooie fotoshoot willen laten maken.

 •  Boek bijhouden

Het lijkt me leuk om later voor dit kleine wondertje een boek te kunnen overhandigen waarin ik alles over mijn zwangerschap heb beschreven. Daarom neem ik me voor om tijdens mijn zwangerschapsverlof juist op te schrijven wat me bezig houd, waar ik blij van word en waar ik naar uit kijk.

 • Koken

Koken blijft mijn grootste hobby. Ik vermoed dat ik daar in het begin na de bevalling weinig tijd voor zal hebben en daarom zou ik voor een grote groep uitgebreid in de keuken willen staan.

Wat zijn jouw dromen voor 2020?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *