Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was
 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

Valentijn Mom Special | Verwenpakketten voor moeders in nood

Valentijn Mom Special | Verwenpakketten voor moeders in nood

In 2021 startte ik spontaan met een kerstactie voor mama’s in nood of die een moeilijke tijd hebben gehad. Ik had vaste eindejaarspakketten voor mijn klanten en kreeg reacties moeders die dit zo graag wilde hebben. Dit keer hebben wij 25 alleenstaande moeders verrast met een verwenpakket. Zij staan er helaas alleen voor en met Valentijnsdag wilden wij hen een mooi pakket geven. Dit heb ik niet alleen gedaan, maar met 3 topmerken!

Ik werk regelmatig met topmerken en ik kreeg vaak terug in onze community dat ze de producten erg tof vinden. Niet iedereen kan dit helaas betalen en daarom ben ik tijdens corona begonnen met de MOMS IN NEED pakketten. Ik sponsor zelf de verzending en ik werk met mooie merken die aansluiten op mijn project.

Dit keer heb ik samengewerkt met It Cosmetics, Kiehls, Happy Earth en Catrice. Zelf heb ik mijn roze mok en/of MOMBOSS shirt gesponsord. Een momboss is een mom die alle ballen hoog houdt en dit wil ik de moms meegeven als reminder.

Wat zat er dan in het pakket? I will show you!

 • It Cosmetics – Confidence in a cream: een snel, absorberende gezichtscreme die enorm snel absorbeert! Het staat ook voor zelfvertrouwen én dit sluit perfect aan.
 • Onze eigen roze momboss mok en/of shirt. Een shirt met een dagelijkse reminder dat ze een MOMBOSS zijn.
 • Ziaja Milk + toner goat milk & gezichtsmasker
 • Catrice lipstick: een mooie matte lipstick!
 • Happy Earth handzeep: dit is zo’n fijn merk en leuke toevoeging voor een verwenpakket.

Ik was hoogzwanger toen ik dit opzette maar ben enorm blij dat ik toch 25 moeders kunnen blij maken!

Dit project is samengesteld met geweldige topsponsors en wij hopen dit weer te realiseren met Moederdag. Interesse om samen te werken? Mail gerust naar info@babymomtalk.nl en wij denken graag mee!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *