Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • Populaire babynamen 2021

  Populaire babynamen 2021
 • 5 fun facts about me

  5 fun facts about me

Vergeet je me-time niet!

Vergeet je me-time niet!

Na het nieuws van het corona-virus gaan de scholen/opvang dicht. Dat betekent dat we vooral thuis zitten. Helaas kan je niet naar pretparken, musea of andere kindvriendelijke plekken dus we moeten thuis gezellig houden. Hier lees je tips voor activiteiten thuis, maar vergeet je je me-time niet?

Ik werk momenteel thuis en dat gaat eigenlijk prima. Voor Josh hebben we leuke activiteiten dus het gaat gelukkig goed. ’s Avonds heb je vaak vrije tijd en kan je even uitrusten. Dat is voor iedereen anders, maar ik vind het belangrijk dat je ook je me-time inplant. Door alle veranderingen moeten velen toch hun schema’s aanpassen. Me-time is voor iedereen anders, maar ik dacht ik deel wat handige tips die voor mij erg goed werken.

Write down your thoughts

Ik vind het zo fijn om mijn doelen/gedachten op te schrijven. Het geeft me rust. Mijn journal is een boekje waar ik van alles op schrijf. Waar ik dankbaar voor ben, welke doelen ik heb, mooie quotes van Pinterest. Dit doe ik meestal met een heerlijk kopje thee, wat lekkers/gezonds en met een fijn muziekje op de achtergrond.

Selfcare

Ik ben team skincare dus een heerlijke gezichtsmasker of scrub brengt mij echt tot rust. Het is sowieso belangrijk om goed voor je huid te zorgen, maar het is ook fijn om je fresh skin te zien na een goed selfcare product. Wil je all the way natural gaan, kan je ook je eigen scrub maken. Hier vind je een recept! Een van mijn favoriete scrubs vooral als je een droge huid hebt!

Dance, dance, dance

Ik volg nu wekelijks de live-danslessen van Deusa van Danca Deusa. Het is zo fijn om ’s avonds na een drukke dag alles weg te dansen. Ze geeft een uur les incl warming up én cooling down. Ze geeft zumba, afro-fit en boss chick dance workout. Ik geniet er enorm van! Je kan lid worden via Facebook. Meld je hier aan!

Het fijne aan deze me-time momenten, het kan allemaal vanuit huis! Lieve mama’s, er is veel veranderd door het corona-virus maar we got this!!

Liefs, Hellen!

Beeld: Pixabay

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *