Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

VerjaardagShopOnline, voor jouw feestje!

VerjaardagShopOnline, voor jouw feestje!

Elk jaar is het zo ver, wat ga je doen voor de verjaardag van je kindje? Welke thema kies je uit? Bij wie ga je het inkopen én nog belangrijker wie gaat het uitvoeren? VerjaardagShopOnline has the answer for you! Zij hebben een breed assortiment aan partypakketten voor een stijlvolle feest. Zij regelen het allemaal voor jou én dat tegen een betaalbare prijs! Wil je meer lezen? Lees dan verder!

VerjaardagShopOnline biedt complete pakketten voor feesten, denk aan kinderfeesten, huwelijksfeesten of leuke jubileumfeesten. Zij leveren kwaliteit, goede service! Dat vinden wij heel belangrijk. Voor onze Powermom Brunch hebben zij een mooie backdrop banner geleverd met onze logo’s en tekst. Het was een ware eye-catcher voor ons event! Ook hadden zij HEERLIJKE cupcakes gemaakt voor onze leden met onze eventnaam erop. Iedereen was er gek op!

We gaven duidelijk aan wat we wilden, we kregen het en geweldige service. Het was voor ons een fijne samenwerking, want zij hebben vorige maand de verjaardagstaart van mijn partner verzorgd.

Heb jij binnenkort een feestje of wil jij iemand verrassen met een leuk feestje.. Dan zeggen wij, neem contact op met VerjaardagShopOnline. Geef een thema door, het aantal personen en zij stellen een op maat gemaakte pakket op, zodat zij meteen van start kunnen gaan met jouw feest.

Tevens leveren zij candytables aan met heerlijke taarten en cupcakes. Zij doen er alles aan om de producten aan te sluiten op jouw wensen en dat vind ik belangrijk. Wij kregen er enorm veel complimenten over, terwijl zij alles verzorgd hadden. Onze feest kreeg een chique uitstraling door de mooie banner en dat kunnen zij ook voor jou regelen.

 

 

Een leuk weetje: zij maken ook gepersonaliseerde koekjes, popcornbakjes, cupcakes, popcornmachines, fotokaders, noem het maar op! Zij hebben het allemaal. Zij zijn onze vaste contact voor onze events en feestjes! Daarom zetten wij deze business mom in het zonnetje!

 

18 december bestaan ze 3 jaar! En om dat te vieren hebben ze leuke aanbiedingen samen gesteld en wij van babymomtalk mogen deze als eerste delen met jullie! Maak er dus snel gebruik van want je kan reserveren tot 25 december!!

and the best part is..  dat zij betaalbaar zijn!! Je betaalt grotendeels alleen voor de producten. Benieuwd geworden? Neem dan een kijkje op hun website voor een vrijblijvende offerte, hun Facebook-pagina & Instagrampagina voor impressiefoto’s!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *