Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Nationale Pannenkoekendag

  Nationale Pannenkoekendag
 • Mannen geven vrouwen meer stress dan kinderen

  Mannen geven vrouwen meer stress dan kinderen
 • Amandel crêpes

  Amandel crêpes
 • Recept pompoen pannenkoeken

  Recept pompoen pannenkoeken

Waarom ik het wel deel

Waarom ik het wel deel

Afgelopen week staat het internet vol video’s en berichten over onder andere de dood van George Floyd. Het is vreselijk om te zien en als moeder breekt mijn hart!

Hoe ga je hiermee om? Er gaat enorm veel door mij heen, maar heb afgelopen weekend mijn rust genomen. Ging erop uit met mijn gezin, op gepaste afstand naar familie, just to clear my mind.

Ik ben een moeder, ik heb een zoon en het breekt mij hart dat dit andere ouders overkomt. Afgelopen week heb ik me zo rot gevoeld door al het nieuws. Vandaag had ik een bericht in mijn platform gedeeld over BLACKLIVESMATTER. Veel leden vonden het niet passen bij Babymomtalk. Het is inderdaad een groep voor moeders waar we topics bespreken over het moederschap etc, maar ook dit onderwerp is voor mij erg belangrijk.

Ik zal dit ook blijven bespreken en sta open voor een gesprek. Ik heb voor wat je het kan noemen een groot netwerk en als ik men kan laten zien, dat dit nodig is, dan ga ik dat doen. Je hoeft het niet met mij eens te zijn, dat is geheel aan jou but black lives matter.

In deze tijd is het ook belangrijk om je rust te nemen, want iedereen gaat er anders mee om, maar ik had afgelopen weekend even een social media break. Wat mij hielp was het volgende:

 • Wandelen.. Heerlijk met een muziekje erbij even aan niets denken
 • Social media detox: even niet op social media, dat helpt enorm
 • Schrijven, write down your feelings it helps.
 • Praat erover.. ik heb het er vaak over en het helpt mij. Ik leer namelijk veel van anderen.

We hoeven het niet met elkaar eens te zien, maar we got to respect eachother.

Volg:
Share:

1 Reactie

 1. Kim
  juni 3, 2020 / 7:41 pm

  Amen! We mothers with black sons pray different! En elke platform ongeacht of t nou n mommyplatform is of niet. Als je followers hebt deel je dit verschrikkelijke nieuws en laat je zien dat ook jij achter de hele mouvement staat, mits iemand het niet belangrijk vind. Dan zegt dat genoeg over diegene als mens en standpunt! Dank in ieder geval voor t sharen Hellen!! I stand by this and #BLACKLIVESMATTER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *