Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Waarom wij Josh even thuishouden

Waarom wij Josh even thuishouden

Op 11 mei werd Joshua vier jaar en ik kan nog steeds niet geloven dat hij alweer vier jaar oud is. Dan begin je met school, yes! Wij hebben toch besloten om hem even thuis te houden.

Ik kreeg best veel vragen.. Hellen, hoe ga je het nu doen? Ik vond het wel lastig want Josh vindt het ontzettend leuk thuis. Hij geniet echt, maar ik wil ook dat hij kan wennen op school. Hij is afgelopen maandag 4 geworden dus hij stopt bij de opvang. Gelukkig kan hij nog wel een afscheid krijgen bij de opvang icm zijn verjaardag.

Josh zou officieel maandag starten maar ik had contact met school. Zij gaven aan dat wij als ouders niet mee naar binnen mochten. Dat begrijp ik vanwege corona, maar ik wil wel mee naar binnen als het zijn allereerste schooldag is. Ik vind dat wel belangrijk. Ik wil niet dat hij straks denkt dat ik hem daar dump haha (zo voelt het dan namelijk).

Veel kinderen zijn al begonnen en ik snap het volkomen. Het is ook jouw keuze als ouder om ervoor te kiezen wel/niet te starten. Het zijn ook rare tijden. Veel kids missen school enorm, dus ik snap dat velen zijn gestart.

Ik hoop zodra ik mee naar binnen mag, dat Josh kan wennen op school. So far gaat alles hier goed. Hij is met zijn verjaardag bizar verwend, dus hij heeft enorm veel speelgoed/spelletjes ontvangen.

Whatever you choose to do, it’s your choice!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *