Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was
 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

Waarom wij Josh wél naar school laten gaan

Waarom wij Josh wél naar school laten gaan

Op 11 mei werd Joshua vier jaar en ik kan nog steeds niet geloven dat hij alweer vier jaar oud is. Dan begin je met school, yes! Wij hielden hem eerst thuis, maar hij start volgende week met zijn eerste wendag!

Je zal wel denken.. Huh? Je hield hem toch thuis. Dat is waar! Josh heeft vorige week zijn afscheid gehad op de opvang en wat was hij blij om iedereen weer te zien. Ze hebben er echt een leuk feestje van gemaakt en nu wilt hij graag naar school. Dat begrijp ik, maar zoals ik in mijn eerdere blog aangaf, wil ik wel mee naar binnen.

Dit liet ik weten aan school en zij hebben vervolgens contact opgenomen met een mooi voorstel. Josh is nu wel toe aan school. Na zijn afscheid op de opvang wil hij echt weer onder de kids zijn. De directieassistente gaf aan dat Joshua’s groep grenst aan de buitenspeelplaats en de kids zo naar binnen gaan. Dat hebben ze onlangs zo aangepast. Dus dat betekent dat ik hem kan zien spelen en zodra hij naar binnen gaat, afscheid kan nemen, zwaaien naar hem en dan kan hij zijn eerste dag meemaken.

Ik vind het MEGAspannend, maar meneer kan echt niet wachten! Afgelopen dagen is hij nog thuis en we zijn al naar Artis geweest, we gaan nog naar het strand en genieten van de dagen samen. Hij mag begin volgende week wennen. Echt een mijlpaal hoor!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *