Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Nationale Pannenkoekendag

  Nationale Pannenkoekendag
 • Mannen geven vrouwen meer stress dan kinderen

  Mannen geven vrouwen meer stress dan kinderen
 • Amandel crêpes

  Amandel crêpes
 • Recept pompoen pannenkoeken

  Recept pompoen pannenkoeken

What to do in Wernigerode

What to do in Wernigerode

In Wernigerode stonden veel leuke activiteiten gepland voor ons. We hadden het mooie weer mee, dus we hadden er zin in. We verbleven in Wernigerode in het Travel Charme Gothisches Haus Wernigerode.

Travel Charme Gothisches Haus Wernigerode

Het hotel ligt erg centraal op de Marktplaats, het ziet er prachtig uit. Vanuit het hotel ben je dichtbij veel activiteiten en zijn er veel restaurants en ook een shopping straat. Het hotel is op loopafstand van de trein (Bahn). Op de Marktplaats heb je verschillende restaurants en een heerlijke ijssalon. Een stukje verderop heb je een winkelstraat en een drogisterij als je bijv luiers, billendoekjes etc nodig hebt. Alle activiteiten waren dichtbij het hotel. Dat is wel prettig gezien we met Josh reisden. 

Over het hotel 
Het hotel beschikt over 106 kamers en 10 junior suits. Er is overal gratis Wi-Fi dus dat is erg fijn. Er is een rookruimte aanwezig en tegen betaling kan je huisdier mee. Toen wij er waren, was er een bruiloft en je hebt echt mooie wedding suits met het market square uitzicht.
Voor meer informatie over de acties en prijzen, klik hier!

Op de begane grond vind je meteen de bar en als je de bar/lounge uitloopt, kom je het restaurant in. Hier vond het ook het ontbijt plaats. Echt een uitgebreid en lekker ontbijt met hele goede service. Ik vind het fijn als je lekker kan zitten en geniet van lekkere verse producten.


De kamers zijn ruim en elke kamer heeft mooi uitzicht, ruime badkamers en bij aanvraag kan je een babybed aanvragen. In het hotel kan je altijd terecht voor vragen omtrent activiteiten. Dagelijks werd er schoongemaakt in de kamer. We kregen altijd verse appels (daar maak je Josh erg blij mee!). Voor Joshua was er een badjas, badslippers en een zakje met zijn zeep + wasgel. Hij vond het geweldig! Hij zei ook meteen: Mama, dit is toch van mij?


Activiteiten 
De volgende activiteiten kan je inplannen vanuit Travel Charme. The Castle Train, Miniature Park, Drei Ahnen honne of met de stoomtrein naar Schierke! Dit zijn allemaal leuke activiteiten als gezin, vanuit het hotel bellen ze graag een taxi voor je of je kan lekker door de stad lopen.

Wij waren in ieder geval tevreden over ons verblijf! Wij raden het daarom zeker aan als een fijn familiehotel.

Meer informatie?

Wil je nog doorreizen, dan kan je makkelijk met de trein naar Goslar of Hannover. Voor jongens is het een droom daar want je hebt heeeel veeel treintjes!

Website
Instagram 
Facebook

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *