Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • Populaire babynamen 2021

  Populaire babynamen 2021
 • 5 fun facts about me

  5 fun facts about me

WIN 2x Inspiration Action Planner

WIN 2x Inspiration Action Planner

Wil jij jouw goals crushen én heb je moeite om alles te plannen? Ik heb in samenwerking met Purposely Design your Life een toffe winactie, wij mogen namelijk 2 planners weggeven!

Mireille Cicilia is de oprichtster van Purposely Design your Life. Ik werk graag met haar planner, vooral omdat ik erg fijn vind dat je je doelen kan uitwerken, maar ook veel ruimte is om te reflecteren. Als business mom is het belanseren altijd lastig, maar met de planner van Mireille ervaar ik meer rust, focus én structuur. Ik hou nog echt van alles uitschrijven, dus voor mij is dit een perfecte planner. En een fun fact: het is opgericht door een powermom (dat vind ik altijd leuk!).

Wij geven twee planners weg (1 white editon and 1 black edition)! Wil je er zelf 1 winnen of wil je een vriendin hiermee verrassen? Doe dan mee met onze winactie!

Hoe doe je mee?

Wil jij een toffe planner winnen? Doe dan mee met onderstaande winactie ism Mireille Cicilia

Volg mij en Mireille op Instagram en wij maken de winnaars bekend op 10 november! Wie weet win jij deze toffe planner, succes!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *