Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

WIN: 3×2 vrijkaarten voor de Negenmaandenbeurs

WIN: 3×2 vrijkaarten voor de Negenmaandenbeurs

Van 21 t/m 25 februari is het zover: de Negenmaandenbeurs. The place to be als je zwanger bent of net een kindje hebt gekregen. En wij mogen hier 3×2 kaarten voor weggeven! Lees verder hoe je kan deelnemen aan onze winactie!

Gezellig shoppen, leerzame workshops, leuke modeshows en deskundig advies over voeding en verzorging. Eén ding is zeker: van 21 t/m 25 februari hoef jij je niet te vervelen. Op de website hebben ze daarom een overzicht opgesteld van alle activiteiten, hallen en workshops. Lees hier het gehele programma van de Negenmaandenbeurs. 

Wij zijn zeker aanwezig tijdens de Negenmaandenbeurs. Mijn zoontje is inmiddels geen baby meer, maar kan geen genoeg krijgen van alle nieuwe kinderproducten! Ennnn je toegangskaart voor de Negenmaandenbeurs biedt ook toegang voor de Huishoudbeurs, een gezellig dagje uit.

WINNEN?

– Like Babymomtalk
– Laat in de reacties weten wie je hiermee wil verrassen.
Wij maken de winnaars zaterdag 17 februari bekend! Spannend…..

 

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. Sulaika Wanga
  februari 14, 2018 / 3:46 am

  Ik wil mijn allerliefste vriendin Mylene verrassen met een dagje negenmaandenbeurs. Zij is van oud collega naar hartsvriendin gegroeid, mijn 2e moeder, mijn steun en toeverlaat. Mijn adviseur op mentaal, sociaal en financieel gebied. Mijn luisterend oor; en wat kunnen wij samen uren in een deuk liggen. Ik gun haar een leuke dag zodat ze even weg is van haar eigen zorgen en stress.

 2. Nafisha Khodabaks
  februari 14, 2018 / 10:26 am

  Ooh wat zou het super zijn om samen met manlief naar de 9-mnd beurs te gaan. Zodat hij zijn aankomende prinses kan verwennen met nieuwe babyspullen 👸🏻💘

 3. februari 14, 2018 / 11:37 am

  Ik wil mijn vriendin Roos graag verrassen met een kaartje voor de beurs. Ik ben zwanger en zij heeft een kleintje van een half jaar oud en daarbij nog twee grote broers. Een dagje uit is wat we nodig hebben, even zonder kids op stap … voor de kids 😄

 4. Angie
  februari 14, 2018 / 5:28 pm

  Een dag van inspiratie, positiviteit, en herkenbaarheid. Daarmee wil ik mijzelf in het zonnetje zetten. Het lijkt mij super leuk om kaartjes te winnen.

 5. ilse klaver
  februari 16, 2018 / 6:50 pm

  Lijkt me zo leuk nu ik mama word het mee te maken < samen met mijn vriendinnetje gezellig

 6. Kim Kusters
  februari 16, 2018 / 7:33 pm

  Hier weerom ik graag mijn vriendin mee verrassen die zwanger is van haar derde kindje! Ik wil haar graag wat leuke spulletjes geven en die ga ik zeker vinden op de negenmaanden beurs!

 7. Melissa souidy
  februari 17, 2018 / 7:07 am

  Ik zou heel graag mijn moeder verrassen. Even een dagje shoppen voor de kids en natuurlijk brengen we ook een bezoekje aan de huishoudbeurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *