Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

WIN: TWEE KAARTEN VOOR ALOF STYLETODAY ROTTERDAM

WIN: TWEE KAARTEN VOOR ALOF STYLETODAY ROTTERDAM

Een gezellige avond in Rotterdam met je meiden, cocktails, bites, muziek én geweldige prijzen.. Dat klinkt toch heel goed? Wij vinden van wel! Na vier edities van A Lot Of Fashion On Tour in Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Utrecht wordt het georganiseerd in Hugh Rotterdam. Wil jij kans op twee vrijkaarten voor deze geweldige avond? Lees dan verder!

Ik blog zelf voor Styletoday en ben al naar twee events geweest. Het is echt een gezellige avond. Lekker genieten van de heerlijke drankjes, goede muziek en activiteiten. Je kan je laten opmaken, foto’s maken en zo veel meer! Je maakt elk uur kans op toffe win-acties zoals een horloge van CLUSE, een JAAR lang gratis brazillian wax, een ticket naar freaking TORONTO! Styletoday stelt je niet teleur na een gezellige avond. Heb je niks  gewonnen? Nou, dan vertrek je sowieso met een mega goodiebag twv min €50. Ik kan uit ervaring zeggen dat hun goodiebags echt top zijn!

Het entreekaartje fungeert als golden ticket naar een geweldige fashion lottery, gehost door niemand minder dan Fred van Leer. Hij houdt de gezellige sfeer erin! Wij kijken er in ieder geval naar uit om weer te genieten van een gezellige avond in Rotterdam! Dresscode: Glitter & Glamour. Shine bright ladies!

PROGRAMMA

20:00 uur – Aanvang
21:00 uur – Start programma + loterij
23:00 uur – Einde

WIL JIJ TWEE VRIJKAARTEN WINNEN?

Laat ons in de reacties weten waarom je wil winnen en wie je wil meenemen? Dan maken wij de winnaars vrijdag 24 november bekend.

*Win-actie loopt tot 23 november 2017.

Volg:
Share:

2 Reacties

 1. Sabrina
  december 2, 2017 / 7:47 am

  Hii..
  Ik vraag me af of deze actie nou wel of niet loopt want het is gepubliceerd op de 27ste terwijl de actie eindigd op de 23ste

  • babymomtalk
   Auteur
   december 2, 2017 / 7:33 pm

   Het loopt tot maandag! Je kan nog meedoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *