Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • Populaire babynamen 2021

  Populaire babynamen 2021
 • 5 fun facts about me

  5 fun facts about me

Zwanger tijdens corona

Zwanger tijdens corona

Het zijn hectische weken, met de dag of met het uur zijn er veranderingen.. Het corona virus houdt ons allemaal in de ban. Hoe ga je ermee om als zwangere? Vicky vertelt haar verhaal.

Kan je jezelf voorstellen?

Ik ben Vicky, 38 jaar uit Utrecht. Mijn roots liggen in Mauritius en Nederland. Ik ben geboren in Nederland en heb daar ook altijd gewoond. Ik heb 3 zoons van 13 en twins van 7 en nog een bonus zoon van 25. Ik werk als commercieel project medewerker bij een advieskantoor en heb de ambitie om dit jaar mijn eerste kinderboek af te hebben.

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Met hoeveel weken wist je dat je zwanger was?

Ik wist met 4 weken dat ik zwanger was. Ik ben nu 14,5 weken zwanger.

Nu met corona is het allemaal zo gek. Hoe sta jij erin als zwangere? Ben je er rustig onder of juist gestrest?

Ik ben niet extra gestrest door corona. Natuurlijk doe ik voorzichtig en let ik nog beter op mijn hygiëne en goede voeding. Daarnaast blijven we veel binnen.

Hoe ziet jouw dag er nu uit?

Ik werk nu vier dagen in de week vanuit huis en help mijn jongens daarnaast met hun schoolwerk. Ik begin heel vroeg met werken (lees 7 uur) zodat ik even ongestoord kan werken, voordat het vragenvuur van kids begint. Daarnaast speel ik spelletjes en verzin ik andere leuke bezigheden voor de kids. Ik doe dit samen met mijn partner (gelukkig!!) 

Hoe gaan de afspraken met de verloskundige?

Helaas mag niemand mee naar afspraken. Dat is wel jammer, maar veiligheid voorop. Ze nemen echt veel tijd en stellen me gerust nu in deze tijd. 

Hoe ga jij ermee om?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *