Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Zwangerschapsdementie: is it real? Oh hell yeah! Vijf blunders op een rij!

Zwangerschapsdementie: is it real? Oh hell yeah! Vijf blunders op een rij!

Tijdens mijn zwangerschap was ik enorm vergeetachtig. Ik schrok er enorm van! Toen werd mij verteld dat het zwangerschapsdementie is. Excuse me, is this for real?! Na mijn zwangerschap kan ik echt bevestigen dat het klopt! Lees hieronder mijn vier blunders tijdens mijn zwangerschap:

Blunder 1: boodschappen vergeten

Ik was lekker actief tijdens mijn zwangerschap. Ik was in de supermarkt, boodschappen kopen en tijdens het afrekenen maakte ik een praatje met de caissière. Vervolgens liep ik weg.. zonder mijn boodschappen én pinpas!! Een meneer dacht dat ik een karretje wilde pakken om alles mee te nemen, totdat ik gewoon naar buiten liep. Hij kwam achter me aan en zei mevrouw: U bent uw boodschappen vergeten!! #GENANT!! Ik vond het zo gênant en bleef maar lachen!

Blunder 2: waar is de afstandsbediening?

Ik was aan het koken en na het eten wilde ik een serie kijken. Ik kon de afstandsbediening maar niet vinden. Ik bleef maar zoeken, maar geen succes. Totdat mijn vriend een pizza wilde eten, zag ik het in onze vriezer! O M G!

Blunder 3 is van een vriendin van mij!

Ze ging boodschappen doen bij de Albert Heijn. Ze had best wat boodschappen gedaan en toen wilde ze dus afrekenen. Ze dacht dat ze haar portemonnee pakte, maar het bleek een pakje roomkaas te zien. En haar portemonnee lag dus in de koelkast!

Blunder 4: haastige spoed is zelden goed

Ik had een controle bij de consultatiebureau en ik had me verslapen. Ik ging me snel omkleden, zodat ik op tijd kon komen. Tijdens mijn controle zag ik dat ik mijn felrose CROCS aanhad! Ik kwam NIET meer bij!

Blunder 5 Haarfiasco (is van een lid uit ons platform)

Ik had mijn laatste werkdag voor mijn verlof. Ik had de avond ervoor mijn haar gekruld met krulspelden. De volgende dag is het enorm mooi als je de spelden los maakt, want dan heb je een leuke krullenbol. Ik loop de trap af en ik was ready to go. Totdat mijn buurvrouw mij gek aan keek en vroeg of dit de bedoeling was. Ik vroeg haar meteen: wat bedoel je? Ze zei: Je hebt je krulspelden nog in. Ik wist niet wat mij overkwam, snel losmaken en gaan met de banaan!

Heb jij ook een leuke blunder meegemaakt, deel het met ons!

Beeld: Shutterstock

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *