Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!
 • 5 fun facts about me

  5 fun facts about me

About

Mijn naam is Hellen , 28 jaar oud en ik woon samen met mijn gezin in Amsterdam. Ik ben een trotse mama van mijn zoontje Joshua. Het moederschap heeft mij enorm veranderd en gemotiveerd om meer uit mezelf te halen. Paar jaartjes terug ben ik afgestudeerd en ik werk zelf in de marketing. I love connecting people! Ik ben een positive spirit en ik ben gek op mijn familie, vrienden, reizen, eten en een echte levensgenieter.

In mei 2016 ben ik bevallen van mijn prins en ik wist niet wat ik kon verwachten. Ik had zoveeeeeel vragen! Mijn ouders, familie en vrienden hielpen mij enorm, maar ik had behoefte om mijn ervaringen te delen met andere mama’s. Zo ontstond mijn hechte community Babymomtalk. Een online community waar moeders hun ervaringen en tips kunnen delen. Inmiddels bestaat de groep zes maanden en we zitten al op +12000 leden. Ken jij leuke moeders, voeg ze gerust toe!! Ik heb enorm veel aan de groep gehad en ik besloot daarom mijn blog te lanceren. Ik heb lang voor Styletoday geschreven en met onze babymomtalk-mamaquiz hebben we meer dan 1 miljoen bezoekers bereikt! 

Naast onze blogs over het moederschap werken wij regelmatig samen met verschillende bedrijven. Wij voeren regelmatig onderzoeken uit naar de behoeften en interesses van de leden. Wij koppelen aan de hand van de resultaten de juiste merken aan onze doelgroep.

Heeft u een product gericht op moeders, kinderen en/of zwangere vrouwen, dan helpen wij u graag met een leuke marketingcampagne. Wij hebben inmiddels met meer dan 50 bedrijven gewerkt, 5 events georganiseerd én met 20 internationale bedrijven. Wij hebben meer events én workshops staan voor de leden. Voor ons platform zijn wij genomineerd voor VIVA400!

Ik geniet enorm van het moederschap! Het is enorm wennen, maar het is the best feeling ever! Sinds ik Joshua heb, daag ik mezelf enorm uit en hij haalt echt het beste in mij en mijn partner naar boven. Babymomtalk groeit enorm en wij zijn trots op onze voortgang! Lees hier meer over onze samenwerkingen!

DISCLAIMER

Alle teksten en afbeeldingen op www.babymomtalk.nl zijn gemaakt door Babymomtalk. Is dit niet het geval, dan zal dit vermeld worden onderaan de tekst en/of door middel van een bronvermelding.

With love, Hellen!