Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Team gastbloggers

Babymomtalk is een community voor moeders, door moeders. Daarom wil ik naast mijn eigen verhaal ook andere moeders toevoegen aan ons team. We hebben allemaal ons eigen verhaal, tips en ervaringen én dat is juist waar Babymomtalk voor staat. Hieronder vind je een overzicht van alle gastbloggers!

Sened

Mijn naam is Sened en ik ben 28 jaar oud. Onlangs ben ik moeder geworden van een prachtige zoon genaamd James. Naast fulltime mom, werk ik als marketing en communicatie medewerker en vind ik het heerlijk om twee tot drie keer in de week te sporten. Want ja, the moms probably know; me-time is ook zeer belangrijk. In mijn vrije tijd onderneem ik graag en ga ik het liefst op pad met de kleine.

Lindsey

Ik ben Lindsey, foodblogger van Mamasuperdun. Ja ik ben mama (van Luca) en nee ik ben niet superdun, maar wel wat kilo’s afgevallen in 2016! Doordat ik mijn levensstijl heb omgegooid (door middel van Personal Body Plan) ben ik een stuk gezonder en vooral bewuster gaan eten. De gezonde creaties die ik maakte ben ik gaan delen op social media en zo is mijn hobby tot foodbloggen ontstaan. Ik deel verschillende recepten voor de drukke moeders, lekker, gezond én makkelijk voor te bereiden!

Semhar

Mijn naam is Semhar Abera, 34 jaar en ik ben moeder van twee kleine jongens (6 en 2). Ook vieren we dit jaar dat mijn partner en ik 16 jaar samen zijn. In het dagelijks leven werk ik parttime en daarnaast schrijf ik verhalen. Romantische verhalen met de nodige actie en drama. Vorig jaar heb ik mijn debuutroman uitgebracht en momenteel ben ik bezig met mijn tweede boek. In mijn vrije tijd houd ik ervan om de deur uit te gaan met mijn gezin. Actief bewegen, buitenspelen, naar het theather en/of de film en kindvriendelijke lunchtenten bezoeken is wat we het liefst doen. Ook houden we van reizen en vind ik het prachtig om te zien dat de kinderen het nu bewuster meemaken en optimaal genieten van de tijd die we samen doorbrengen op vakantie. Je kan Semhar volgen op Instagram!

Djéranie

Hi! Ik ben Djéranie eigenaar van A Well Finance Flow (https://awellfinanceflow.com). Ik ben 34 jaar en moeder van Trey van 9 en wij wonen in Haarlem. Ik ben ondernemer en heb mij gespecialiseerd in finance en efficiëntie. Ik heb een achtergrond in het sociale domein op het gebied van financiën. Nu heb ik van mijn passie, kennis en expertise mijn beroep gemaakt. Ik houd enorm cijfers en maak ook altijd de sudoku en tactic puzzels van de vakantie puzzelboeken. Ik heb zelf ervaren dat door het creëren van bewustwording  je slim en effectief je (financiële) doelen kan behalen. Dit kan door in plaats van reactief, pro-actief te werken. 
Daarnaast deel ik ook mijn persoonlijke levenservaringen in mijn podcast en blog op mijn site djeranie.nl Leuk als je met mij connect via Instagram.   

Sharifa

Mijn naam is Sharifa ik ben ergens in de 30 (eeuwig in de ontkenningsfase) en mama van een meisje (4 jaar), een jongen (3 jaar) en in verwachting van baby nummer 3. Ik ben gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven en de papa van mijn kindjes. Voordat ik mama werd deed ik veel modellenwerk en missverkiezingen hier is ook mijn liefde voor mode geboren.