Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

PERSONAL | Wees niet te streng voor jezelf…

PERSONAL | Wees niet te streng voor jezelf…

Het tweede kwartaal van 2019 is voorbij én ik moet zeggen, it’s been kicking off great. Alles gaat eigenlijk goed, krijg leuke klusjes binnen, maar soms ben ik wel te streng voor mezelf.

Ken je dat.. dat je alles ‘perfect’ wil doen.. Alsof perfect bestaat! Afgelopen maanden werk ik hard aan mijn branding, stromen nieuwe klanten binnen, ben aan het trainen én je girl lost some weight. Joshua is al weer 3 jaar!! Waaaar gaat de tijd naartoe, echt waar.. Het vliegt! Begint steeds meer te praten, wordt zo groot, zelfstandig.. Pff, ik vind het soms allemaal te snel gaan.

Wees lief voor jezelf

Ik heb het vaak met mijn vriendinnen erover, maar we zijn zo streng voor onszelf als moeder. Je hebt veel rollen en je wilt alles goed doen. Soms zit je met mommy guilt of ben je gewoonweg moe, maar je mag soms ook even niks doen.Ik hoor het vaak tijdens de strategiesessies terug dat moeders het lastig vinden om alles te combineren want ze willen het zo goed doen. Probeer ’s om te denken (note to self):

 • Je denkt altijd aan je gezin, je werkt enorm hard!
 • Dag in, dag uit ben je bezig met een mooi doel
 • Vier elk moment en count your blessings!

Geniet van elk moment

Ik probeer nu van elk moment te genieten, alles niet te snel willen doen (dat heeft Josh van mij, team #geengeduld) en om te denken. Als Josh een peuterpuberdagje heeft, so be it. Geen zin om te koken, dan mag hij heus wel nuggets met aardappeltjes. Ik ben gewoon niet meer streng voor mezelf cause I am doing a kickass job!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *