Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Ik stop er volledig mee..

Ik stop er volledig mee..

Het is en blijft moeilijk, maar ik moet toch de knoop doorhakken. Als moeder ben je 24/7 bezig en daarbij een business runnen, is enorm drukjes. Het is en blijft een lastig besluit, maar dit hoort er ook bij.

Het moederschap is echt het mooiste wat er is. Tijdens mijn zwangerschap wist ik niet wat ik kon verwachten, maar ik kon niet wachten om Joshua in mijn armen te hebben. Zijn lach, knuffels en grapjes geven mij elke dag zoveel motivatie en geluk. Hij bewijst mij elke dag dat ik gezegend ben om zijn moeder te zijn. Anderhalf jaar terug merkte ik dat ik behoefte had aan leuke uitjes als moeder, want we kunnen onszelf weleens ‘vergeten’. Toen besloot ik me vorig jaar officieel in te schrijven om events te organiseren voor moeders. Een verwenmiddag vol gezelligheid, hapjes & drankjes en je gaat altijd naar huis met een goedgevulde goodiebag. Dat was een succes, afgelopen jaar drie events mogen organiseren.

Babymomtalk 

We zijn nu een jaar verder  en ik merk dat het soms wel heeeel druk is! Mijn merk is enorm gegroeid in een jaar tijd en dat vind ik echt tof! Alleen blijft het drukjes. Mijn zoontje wordt groter en peuterpuberteit is real! Ik werk altijd in de avond wanneer Josh slaapt, naast het huishouden en eten preppen, heb ik zowat elke avond een strategiesessie of werk ik een plan uit. Ik stel zulke hoge eisen voor mezelf en ben best streng voor mezelf. In sommige aspecten is het goed, maar soms mag ik wel wat liever voor mezelf zijn. Dat vind ik enorm lastig, want ik wil alles goed/perfect doen, maar dat bestaat natuurlijk niet. We vergelijken ons gemakkelijk met anderen of denken dat we iets niet kunnen, maar daar moeten we mee kappen! Eerder had ik een blog geschreven met vijf handige tips, maar soms blijft het gewoon lastig.

Dankbaar

Ik ben enorm dankbaar dat ik in een korte tijd zoveel moois heb kunnen opzetten, but to be honest: het blijft zwaar! Ik krijg zo vaak complimenten van andere moeders en ik waardeer het enorm. Ik heb mezelf het volgende voorgenomen. Ik stop met:

te streng voor mezelf zijn;

te hoge eisen te stellen;

me schuldig te voelen!

Ik had mijn verhaal op mijn Instastories geplaatst en ik kreeg meer dan 50 privéberichten van andere moeders. Zij gaven allemaal aan dat ze het begrepen. Dat voelde zo fijn, want je denkt altijd: I’m the only one!!! 

Een ode aan alle moeders! We zijn enorm goed bezig – keep on rocking! Ik stop natuurlijk niet met Babymomtalk!

Wees lief voor jezelf en complimenteer jezelf en anderen! Daarom hou ik van onze community: we geven elkaar tips, staan klaar voor elkaar & most off all, we support eachother! Het is magisch als vrouwen samenkomen om elkaar te supporten en te zien groeien. 

Liefs Hellen

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *