Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Business Mom Spotlight | Faye Bóné

Business Mom Spotlight | Faye Bóné

Hoe combineer je het moederschap met het ondernemerschap? Lees hier het verhaal van powermom Faye.

 1. Stel jezelf kort voor
  Ik ben Faye, 28 jaar, heb ruim 11 jaar geleden een man aan de haak geslagen en hebben we samen 3 dochters en een huis in het altijd bruisende Almere. Ik werk op het hoofdkantoor van Zara en daarnaast gooi ik met veel liefde mijn creativiteit op mijn platform en social media.

 2. Je bent moeder, ziet er altijd goed uit en altijd enorm positief. How do you do that?
  Gewoon doen. En gaan. Soms zijn er wel eens van die momenten dat je even op adem komt en denkt, hoe houd ik dit toch vol? Maar op een of andere manier zijn wij hier voor gemaakt. Wij vrouwen kunnen gewoon een hele hoop aan. En soms ook niet, maar ook dat is goed. Once in a while heb ik een breek momentje en dat laat ik ook maar gewoon toe. We’re only human!

 3. Wanneer wist je dat je voor jezelf wilde beginnen?
  De wens was er al een tijdje, maar de echte stap wagen durfde ik niet. Stiekem ben ik enorm van de vastigheid. En voor jezelf beginnen brengt toch een bepaalde onzekerheid met zich mee. Maar toen het balletje steeds meer ging rollen moest ik wel de sprong wagen om verder te kunnen. Augustus 2018 gedaan en geen spijt van!

 4. Wat waren struikelblokken voor jou?
  Altijd maar de drang hebben om alles aan te grijpen en het allemaal nog beter te doen dan de keer er voor. Een bepaalde prestratiedrang. Een druk bij mezelf opleggen welke helemaal niet nodig is. Gelukkig is dit een heel stuk minder geworden sinds ik mijn prioriteiten en doelen duidelijker voor ogen heb.

 5. Omschrijf jouw business in vijf woorden
  Eerlijk, puur, creatief, grappig en herkenbaar

 6. Hoe combineer je het moederschap met jouw business?
  Kindjes staan altijd op nummer 1. Ik plan nooit te veel achter elkaar, en als dat wel een keer gebeurd dan zorg ik er voor dat de kinderen daar zo min mogelijk van merken. Of ik pak mijn momenten met ze in de ochtend of juist in de avond.

 7. Wat zijn je trotse momenten?
  Op zakelijk gebied kan ik erg trots zijn op bepaalde samenwerkingen. Of dat nu is met een bepaald merk of persoon. Maar ook bepaalde contacten die ik heb gelegd door social media vind ik erg bijzonder. Prive gezien ben ik enorm trots op mijn meisjes. Ik heb iedere dag wel een even besef momentje dat die meisjes gewoon van mij zijn. Dat hoe we nu in het leven staan ik daar deels verantwoordelijk voor ben. Vind ik mooi.

 8. Wat vind je soms zwaar aan het ondernemerschap?
  Niet zozeer het ondernemerschap zelf, maar het feit dat ik mezelf soms zo druk kan maken om eigenlijk relatief onbenullige dingen. Maar dat is meer iets waar ik persoonlijk aan moet werken.

 9. Wat is jouw ultieme rustmoment?
  Met het gezin er op uit. Naar het strand of het bos en kijken naar hoe de meisjes zich bewegen en even heel diep in en uit ademen en genieten van het moment.

 10. Je hebt een grote blog én veel volgers, hoe ga je met de druk om?
  Ik heb een periode gehad dat ik inderdaad de druk voelde om bijvoorbeeld elke dag een foto te posten op een bepaald tijdstip en dat ik keek naar hoeveel volgers ik had. Maar daar ben ik eerlijk gezegd al een hele lange tijd niet meer mee bezig. Ik heb dan wel een bepaalde prestatiedrang en altijd 1001 ideeën wat ik zou willen uitwerken, maar de druk van de blog of volgers heb ik niet. Ik doe vooral wat ik leuk vind, ik deel wanneer ik de behoefte heb om te delen en blijf dicht bij mezelf. Wat overigens wel eens resulteert in posts waarvan ik achteraf denk, hmm misschien had ik eerst even 3x kunnen nadenken voordat ik iets zeg. Iets met enthousiast en impulsief.

 11. Wat raad jij andere aanstaande business moms aan?
  Doen waar jij je goed bij voelt en wat bij jou past. Niet iets doen omdat je denkt dat anderen van je verwachten. De boodschap zal nooit juist aankomen als je niet achter die boodschap staat.

 12. Wat zijn jouw plannen voor 2019?
  Lief zijn voor mezelf en meer stilstaan bij de dingen die we mogen meemaken. We nemen dingen te vaak voor lief. Niets is vanzelfsprekend.

 13. Wil je zelf nog wat delen?
  Het leven moet met liefde en humor worden geleefd. Liefde om het te begrijpen, humor om het te dragen.


Wil je meer lezen/zien van Faye? Volg haar dan op Instagram of bekijk hier haar leuke blog!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *