Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

5 musthaves die niet op de standaard uitzetlijst staan!

5 musthaves die niet op de standaard uitzetlijst staan!

Ik ben onlangs bevallen en ik vond de uitzetlijsten enorm handig. Echter miste ik deze 5 musthaves die voor mij echt onmisbaar waren.

Ik had mijn vluchtkoffer klaar én was er helemaal klaar voor. Het was een volle koffer haha, maar alles zat erin. Vijf items stonden niet op de uitzetlijsten en ik licht ze hieronder toe.

1. Wijde broeken

Met Joshua had ik helaas veel last van bloedverlies dus droeg meteen kraamverband. Not so sexy, maar wel nodig. Daarom had ik een loungeset mee en 2 wijde broeken. Dit zit comfortabel en kraamverband valt niet meteen op. Een strakke legging/jeans is mooi, maar ik zou het wel meenemen als back-up.

2. Lippenbalsem

Als je in het ziekenhuis bevalt, raad ik het aan om een lippenbalsem mee te nemen. Airco en/of verwarming staat vaak aan en met de gehele bevalling (persen, puffen) kan je last krijgen van droge lippen. Daarom raad ik het zeker aan om in je vuchtkoffer te hebben. Ik had de lippenbalsem mee van Dr. Organic!

3. Een muntje voor de rolstoel

Ik heb nooit losgeld op zak maar het is wel handig om muntjes te hebben voor een rolstoel in het ziekenhuis. Niet elke ziekenhuis vraagt muntjes voor een rolstoel maar het is wel handig, vooral als je al weeën hebt.

4. Dikke/warme sokken

Dit kreeg ik als tip van de verloskundige en was er ontzettend blij mee. Je kan namelijk van de inspanning zweten maar ook koude voetjes krijgen. Daarom zijn dikke sokken erg fijn. Ik had twee paar mee en was er ontzettend blij mee!

Beeld: Pixabay

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *