Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was
 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

Blog Rony: review SUPERCUTE diaper bag!

Blog Rony: review SUPERCUTE diaper bag!

De naam zegt het al, su-per cute! En hoe! Het begon al toen hem net binnen kreeg, de verpakking alleen al was to die for. Iedereen die me kent weet dat ik van black on black (met een vleugje panter) houd. Zwart is echt mijn favoriete kleur! Dus met deze luiertas kon ik niet anders dan een zwarte mét een vleugje panter en gouden afwerking kiezen.

Buiten dat de buitenkant hella perfect is, is de binnenkant NOG beter. Kan dat? Ja dat kan in dit geval. Hoera! Er zit kaaaaaapot veel ruimte in, en je kan zoveel meer kwijt dan je denkt. Afgelopen weekend ging Avéya een nachtje slapen bij haar oma (mijn mamalieffie) en normaal gesproken bracht ik met mijn oude luiertas (die ik bij de kinderwagen kreeg) en nog een paar losse tassen, gewoonweg omdat het anders niet past. Want uiteraard geef je spullen mee alsof je baby een halfjaar weg blijft. Want stel dit of stel dat (herkenbaar mama’s?). Anyways, dus nu kon ik mijn nieuwe Supercute tas gebruiken, en guess what? BIJNA alles paste, op haar slaapnestje en en paar speeltjes na. Maar hallo, beter dan 3 tassen mee te slepen.

Er zit een aparte flessenkoker in, houdt je flesje best wel op temperatuur, in case you need that. De luiertas is voorzien van een verschoningsmatje, all-in black! Tevens zit er aan de voorkant nog handige ritsjes (zie bovenstaande foto) voor handige items zoals speentjes, elastiekjes, koekjes, slabbetjes en ga zo maar door. Waar vind je de touch of panter dan? In de sleutel/tas hanger.. exactly what I like! Anders zou het naar mijn mening too much, het blijft classy maar toch girly.

En oja, onze Anex Sport kinderwagen is khaki met zwart dus mijn luiertas past er mooi bij! Like it was meant to be, echt heel stoer!

Ik ben er in ieder geval super blij mee, can you tell? Lol. En de kleine ook, want ze heeft geen chagrijnige mama met verzuurde armen en rug van alle onnodige tassen te dragen zodra ze uit logeren gaat. PLUS ze heeft er ook 2 supercute slabbetjes bij gekregen, te cute.

Korting

Wil je de tas ook aanschaffen of een andere geweldige item van Supercute? Dan is het mogelijk met de volgende kortingsactie: MAROSU10 voor 10% korting op de gehele Supercute collectie op www.supercute.nl

Liefs Rony!

Dit is een gesponsord bericht in samenwerking met Supercute, wij geven hier een eerlijke review over.

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *