Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Goodiebag masterclass How to brand like a #boss

Goodiebag masterclass How to brand like a #boss

I did it! De masterclass Branding was geslaagd! Een interactieve masterclass over Branding met topspreker Jasey over visual branding. De deelnemers vertrokken met een boost, branding board én een goodiebag! Wij hebben samengewerkt met superleuke merken, ben jij benieuwd wat er allemaal in zit? Lees dan verder!

De leden van ons platform willen elkaar graag ontmoeten, ervaringen met elkaar delen en vooral gezellig kletsen. Ik ga regelmatig naar events en de leden zeiden altijd: Zo leuk dat je altijd een goodiebag meekrijgt! Na afloop kreeg elke bezoeker een leuke goodiebag te geven. De leden kregen allerlei leuke items en de volgende merken deden mee aan de goodiebags:

Ziaja

Ziaja is een natuurlijke cosmeticamerk voor vrouwen, mannen en kinderen. De producten zijn natuurlijk, van goede kwaliteit én betaalbaar. De Goat milk-lijn is mijn favoriet en vond dit echt passen bij een ultieme bosslady-goodiebag. Ik mocht de deelnemers namelijk een travelbag meegeven met twee mini’s en een aantal samples. Dit tasje ging bij mij meteen mee naar Rome. De deelnemers waren meteen enthousiast. Wil je meer weten weten of Ziaja of meteen een bestelling plaatsen? Bekijk dan hun website: https://www.ziajafocusonskin.nl/

Wat zat er nog meer in de goodiebags?

De deelnemers zijn verwend met leuke items zoals een lipstick van Deborah Milano van Leijtens Beauty Insides, een travelsize droogshampoo van Batiste, WaterWipes,  (ook een natuurlijk product), heerlijke thee van YogiTea, warme sokken van De Beren, een zonnebrandcrème van La Roche-Posay een 1 douchefoam en 1 body product van Kneipp.

Kneipp

De meeste kennen Kneipp natuurlijk vanwege hun heerlijke bodyproducten. Ik ben gek op Kneipp vooral op de bodyfoam producten. Ik was daarom ook enorm blij dat ze wederom wilden meewerken aan de goodiebag. Elke deelnemer kreeg een body & shower product mee. Een perfecte aanvulling voor de drukke bosslady!

We kregen enorm veel leuke reacties op de goodiebag! De volgende brands zaten ook in de goodiebag met een toffe kortingscode/voucher: Purposely Design your Life, De Mobiele Waxer en SIS Amsterdam.

Wil je de foto’s zien van de masterclass? Klik hier!
Aanwezig zijn tijdens een masterclass? De eerstvolgende masterclass vind je hier!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *