Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Hotspot Bilderberg ’t Speulderbos Veluwe

Hotspot Bilderberg ’t Speulderbos Veluwe

Je zag het vast voorbij komen, maar vorige week hebben wij enorm genoten van ons verblijf bij Bilderberg ’t Speulderbos.

Ik was nog nooit in de Veluwe geweest, dus toen mij werd gevraagd hier een leuk verslag voor te schrijven, dacht ik meteen: leuk! ’t Speulderbos is erg kindvriendelijk, dus het was een leuk weekend voor allemaal.

Bilderberg ’t Speulderbos was voor ons slechts 45 minuten rijden, dus erg te doen! Bij binnenkomst zag ik meteen veel groen, veel bomen én veel mensen fietsen. Joshua begon meteen te rennen en je zag andere kinderen ook meteen spelen voor het hotel.

Eenmaal aangekomen vond ik de omgeving echt rustgevend! Na een drukke periode was dit ook echt wat ik nodig had. We hadden al aangegeven dat we een fietstocht wilde doen, dus we besloten dat eigenlijk meteen te doen. Het zonnetje scheen, we zagen al een prachtige fietsroute, dus we konden meteen onze fietsen ophalen. Wij hadden dit vooraf al aangegeven omdat we een kinderzitje wilde, maar dit kan je ook ter plaatse aanvragen.

We namen een mooie route langs het bos en ik snap wel waarom ’t Speulderbos in de top 10 mooie bossen van Nederland staat want het was prachtig. Joshua nam zijn verrekijker mee en hij wist niet wat hij zag, zijn reactie: Mama, wauw!!

Na een gezellige fietstocht gingen we inchecken bij het hotel. We zaten in een suite. Erg fijn dat we twee kamers hadden, zodat we gezellig konden nakletsen als Joshua sliep. Heb je huisdieren, dan wordt daar ook rekening mee gehouden. De suite vond ik erg mooi met een balkon erbij, ruime badkamer en heerlijke bedden. We zaten op de eerste verdieping, dat was dichtbij de zwembad. We gingen uiteraard zwemmen. Er is genoeg te doen tijdens een verblijf en dat vind ik echt belangrijk vanwege Joshua. Daarnaast kregen we een speurtocht door het hele hotel, Josh is nog wat klein maar hij vond het ontzettend leuk om de letters te ontdekken. Na afloop kreeg je een cadeautje (daar is meneer gek op). Na een drukke middag was het etenstijd! We hadden trek en het was lekker druk. Het was open buffet met veel opties qua eten én zelfs een kinderbuffet. Josh vond het echt leuk want dat was wat lager dus hij kon zelf z’n eten opscheppen.

Voor de kids hebben ze een leuke kleurplaat, kleurpotloden dus dat werkte prima. Het eten was lekker, werd ook regelmatig aangevuld. Van vlees met groente, tot patatjes en appelmoes. Josh vond het erg lekker! Er waren zoals je zien ook bekers, bestek en bordjes voor de kids.

Gezonde hapjes

Wij hadden ook heerlijk gegeten en onze dag goed afgesloten! Ons verblijf bij Bilderberg was erg leuk. We waren maar 2 dagen weg, maar het leek veel langer. Ik vond het echt leuk én zeker een aanrader voor gezinnen. Er is genoeg te doen voor de kids, mooi restaurant, zwembad en verschillende activiteiten zoals de zwembad. Ons zie je zeker terug! Hieronder nog een aantal foto’s:

Bilderberg heeft verschillende locaties in Nederland, wil je hier meer over lezen? Dan kan je alles bekijken via: www.bilderberg.nl.
Bilderberg ’t Speulderbos heeft momenteel toffe acties lopen voor de zomer én hier vind je alle algemene informatie:
Speulderbosweg 54, 
3886 AP Garderen 

Ga jij er binnenkort heen? Laat het me weten én alvast veel plezier!!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *