Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Hotspot nhow | Room with a view

Hotspot nhow | Room with a view

Afgelopen week mochten wij in het prachtige nHow verblijven in Rotterdam. Een prachtig hotel met a view! Meer weten? Lees onze blog.

Ik heb in Rotterdam gewoond en ik vind onze skyline geweldig! Na een dagje uit was dit een ideaal verblijf voor een girlsnight. Ook ideaal voor een datenight want met het prachtige uitzicht is het echt een pareltje!

We verbleven in de nhow prenium room with Skyline view, op de 23e verdieping. Echt waar. Je komt binnen en je ziet meteen het geweldige uitzicht. Je kijkt letterlijk op de Erasmusbrug én de skyline van Rotterdam. Onze Manhatten aan de Maas.

Naast het prachtige uitzicht waren de kamers modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Een fijne queensize bed waar ik heerlijk heb geslapen. De badkamer is door middel van een licht, doorzichtige wand van de slaapkamer gescheiden, waardoor je tijdens de regendouche kan genieten van het geweldige uitzicht.

Gastrobar Levy

We deden een drankje bij gastrobar Levy. Het was lekker druk, muziekje erbij en de sfeer zat er goed in. Ideaal voor hapje met drankjes of een diner. Wij deden een drankje en het was top.

’s Ochtends kon je hier ook terecht voor het ontbijt en wauw, wat een uitgebreid assortiment! Je had echt van alles: broodjes, salade, soep, croissants, juice bar, mimosa’s, warme drankjes én verse pannenkoeken! We hebben er enorm van genoten.

Dit smaakt toch naar meer? Wij hebben echt genoten!

Hier vind je een leuke sfeervideo met het mooie uitzicht:

nhow heeft verschillende hotels in Europa. Wil je ook bij nhow Rotterdam verblijven of een andere locatie? Klik hier voor meer informatie!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *