Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

HOTSPOT | Wernigerode

HOTSPOT | Wernigerode

Ik was nog niet bekend met Wernigerode, dus ik keek er echt naar uit. Het is met de trein slechts 45 minuten en dan ben je meteen in de stad.

In Wernigerode stonden veel leuke activiteiten gepland voor ons. We hadden het mooie weer mee, dus we hadden er zin in. We verbleven in Wernigerode in het Travel Charme Gothisches Haus Wernigerode,
Het hotel ligt erg centraal op de Marktplaats, het ziet er prachtig uit. Vanuit het hotel ben je dichtbij veel activiteiten en zijn er veel restaurants en ook een shopping straat.

Castle Wernigerode
Op dag 2 gingen we naar een kasteel met een Castle train. In een ouderwetse trein ga je naar het kasteel (duurt ongeveer 20 min) en elke half uur vertrekt er weer een treintje terug naar de stad.

rhdr

Josh is gek op treinen, dus hij vond het al geweldig toen we zeiden dat we met een klein treintje gingen. Wij vonden het zelf ook erg leuk. Eenmaal aangekomen bij het kasteel, ben je op de top en geniet je van een prachtig uitzicht. Je kan het kasteel in, het is mogelijk om je verkleden bij de Castle shop en je hebt er genoeg plekjes waar je wat kan eten/drinken.

Het was erg mooi, we bleven ongeveer een uurtje en reden weer terug naar de stad. Daarna gingen we heerlijk eten tegenover het hotel bij restaurant Wiecker. Heerlijk eten voor ieders wil én voor Josh was het ook heerlijk.

We hebben verschillende activiteiten gedaan in Wernigrode, dat lees je in mijn volgende blog!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *