Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Waarom wij Josh even thuishouden

  Waarom wij Josh even thuishouden
 • Een nieuwe plek.. en nu?

  Een nieuwe plek.. en nu?
 • Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

  Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes
 • Zwanger tijdens corona

  Zwanger tijdens corona

Lieverd, ik zie je en ik waardeer je!

Lieverd, ik zie je en ik waardeer je!

Ik schrijf regelmatig over het moederschap, hoe ik alles ervaar, maar ik mag mijn lieve partner hierin niet vergeten! Daar moet ik vaker bij stilstaan, dus hierbij een blog voor de lieve vaders!

Joshua is inmiddels 3 jaar oud en wat hebben we het getroffen met hem. Hij is zo lief, maar soms ook heel ondeugend. We maken hier ook de peuterpuberteit mee en dat blijft uitdagend!

Jeetje wat kan ik genieten van mijn gezin. Het zat ons even niet mee maar we blijven van elke dag genieten. Ben zo verdomd dankbaar voor mijn gezin, mijn support en mijn alles. ❤️ Hard times reveal true people. Dat is echt waar maar jeetje wat ben ik er sterk van geworden. Mijn doel in het leven is scherper, zorg goed voor mezelf en focus me op mijn groei en offcourse mijn gezin. Zonder deze man pff was het me nooit gelukt. Dit jaar staan er leuke projecten gepland en hij stond me overal bij. Jou wil ik daarom in het zonnetje zetten. Best dad, hubby and person in my life. ❤️

Je bent er altijd voor ons, zo zorgzaam en echt zo leuk met Joshua. Hij lijkt ook sprekend op jou, you rock! Je houdt totaal NIET van de spotlight, maar ik ben dankbaar dat ik jou als partner én vader voor Josh heb!

Ik merk als moeder dat er toch veel aandacht naar de moeders gaan, maar de vaders zijn ook belangrijk! In mijn geval ben ik hem dankbaar. Hij zorgt

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *