Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Moms hacks tijdens school

Moms hacks tijdens school

Mijn zoon gaat nu gewoon naar school! Ik vind het soms wel gek hoor, dat hij naar school gaat. Ik merkte dat ik moest wennen, maar I got some tips for you! Dit helpt mij enorm!

Ik ben soms enorm georganiseerd, maar kan ook chaotisch zijn. Met school moet ik Josh op tijd brengen dus ik dacht, ik oefen tijdens de zomervakantie. Toen zag ik bij veel moeders dat ze wekelijks kleren klaarleggen voor de kids + meal preppen. Dit doen velen uiteraard, maar ik deed dat niet echt. Ik plan binnen mijn business van alles in, maar kleding.. Dat doe ik eigenlijk op gevoel. Sinds corona dacht ik, we gaan het proberen.

Outfits klaarleggen voor de week

Elke zondag leg ik vijf outfits klaar voor Josh (maandag tot vrijdag), hetzelfde doe ik voor mezelf. Alles naast elkaar voor Josh, z’n outfit, ondergoed, hemdje, sokken. Ik vond het eerst gek, maar jeetje, wat een rust! Hij kiest soms zelf zijn outfits klaar. Elke ochtend pak ik een stapeltje, na het douchen kan hij zich meteen aankleden. Alles staat klaar voor mezelf, dit resulteert in R U S T. Als ik me verslaap, dan hoef ik in ieder geval niet te stressen over onze outfits.

Weekmenu’s

Daarbij probeer ik te werken met weekmenu’s. Dit vind ik wel wat lastiger, maar wekelijks een pastadag, een ovengerecht. Hier moet ik nog mijn weg in vinden, soms gaat het enorm goed en soms niet haha! Wat momenteel wel werkt, is dat maandag altijd pastadag is. Ik maak vaak pasta bolognese met groenten en gehakt. Woensdag maak ik vaak een ovengerecht en vanaf donderdag is het meer op gevoel. Het preppen gaat wel goed, maar blijft uitdagend!

Niet alles gaat perfect, maar kleren klaarleggen voor de week is voor mij echt een ideale tip voor meer rust ’s ochtends. Wat is jouw ideale tip!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *