Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

MUSTHAVES – ICI PARIS!

MUSTHAVES – ICI PARIS!

Vorige week was ik aanwezig bij het ICI Paris event. Elke vrouw/moeder is gek op ICI Paris, want ze hebben allerlei heerlijke geurtjes en beautyproducten. Tijdens het event heb ik zulke leuke musthaves gespot voor de drukke moeder! Ook leuke producten voor de feestdagen voor zowel jezelf als je partner! Ben je al benieuwd? Lees dan verder:

Novexpert

Novexpert is een beuatymerk met natuurlijke producten. Het is goed voor de huid, van goede kwaliteit én betaalbaar. Je kan het product sprayen op je gezicht en laten intrekken na je make-up!

Intimacy Pink

Jeetje, wat is dit een heerlijke geur zeg! Het is enorm zoet, maar daar houden wij vrouwen toch van? I know I do! Mooie verpakking en een heerlijk geurtje: perfecte musthave voor jezelf, moeder, vriendin of noem het maar op!

Tonymoly

Toen ik dit merk zag, was ik meteen verkocht! Het zag er zo leuk uit enneee ik kan het zeker gebruiken. Als drukke moeder heb ik weleens last van donkere kringen hihi. De kleine maskertjes (patches) reduceert donkere kringen rond de huid van de ogen, hydrateert de droge huid en geeft de vermoeide huid een frisse uitstraling. This is what every woman loves to hear!

Curlsmith

Met het weer is mijn haar regelmatig droog en ik vind het dan belangrijk dat ik producten voor mijn huid en haar gebruik die hydrateert en verzorgend zijn. Curlsmith ken ik al en de producten zijn echt top, vooral voor de curly ladies.

Kenzo

Ik wist niet dat Kenzo ook een verzorgingslijn had! Ik liep voorbij en de verpakking sprak me meteen aan. Deze face lotion is enorm voedend én werkt nu al heel fijn voor mij. Ze hebben een gehele verzorgingslijn voor de normale. droge en gevoelige huid, dus ik zou zeggen, neem een kijkje in de winkel want de producten zijn echt geweldig!

Dunhill

We kunnen de mannen natuurlijk niet vergeten. Dunhill heeft oog voor detail, kwaliteit voor de eigentijdse gentleman. Deze geurtjes hebben een mooi uiterlijk en zijn sterke, frisse geuren.

 

Uiteraard zijn er meer topmerken bij ICI Paris, maar deze musthaves vond ik goed passen bij de feestdagen! Wat vind je van onze musthaves? Wil je meer producten zien? Neem dan een kijkje op de website van ICI Paris!

 

* Deze blog bevat producten die door een merk of bedrijf zijn toegestuurd.

 

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. Nikita
  december 5, 2017 / 9:37 am

  Superleuke producten zeg, vooral TonyMoly :p

  • babymomtalk
   Auteur
   december 5, 2017 / 9:41 am

   Ja, die verpakkingen zijn leuk he! Ze hebben ook leuke maskers en past goed bij de drukke moeder!

 2. Stephanie
  december 5, 2017 / 9:39 am

  ICI Paris never dissapoints, maar wat leuk dat Kenzo een verzorgingslijn heeft. Dat wist ik niet en ziet er mooi uit en ja Intimacy..LOVE IT!

  • babymomtalk
   Auteur
   december 5, 2017 / 9:40 am

   Ja, de gehele collectie is echt heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *