Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Pre-order een mok voor jouw cool kid!

Pre-order een mok voor jouw cool kid!

We hebben een nieuwe mok online, namelijk de COOLEST KID mok. De design is afkomstig van mijn zoon Joshua (6 jaar oud) en dit is voor alle coole kids out there. Hij vond mijn momboss mok cool maar wilde ook een mok voor de kids. Zo gezegd, zo gedaan.

De mok is beschikbaar in het blauw én roze. Wil jij het als eerste hebben? Pre-order jouw mok dan nu én wij zorgen voor een feestelijke verpakking.

Ik ben zo trots op mijn zoon want hij heeft mij tijdens mijn verlof enorm geholpen met de momboss merch. Hij vond het alleen jammer dat er geen mok was voor hem én zijn vriendjes dus hij heeft z’n eigen design gemaakt. In het blauw én roze, want zijn zusje moet er ook één hebben zodra ze groter wordt.

Let op: Alle orders worden eind april verstuurd bij de bestellers. Je ontvangt er een leuke verrassing bij én bent één van de eerste die de mok heeft voor zijn coole zoon/dochter!

Wil je dit als cadeau geven? Dat kan! Wist je dat 45% van de bestellers de mok cadeau geven aan. We love it! Wil je dit als cadeau geven? Geef bij het verzendadres aan voor wie het is én je kan 1/2 zinnen toevoegen bij de aankoopnotitie, die wij toevoegen!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *