Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was
 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

Week van de Pleegzorg | Open je wereld

Week van de Pleegzorg | Open je wereld

Op 2 november start de Week van de Pleegzorg. Open je wereld tijdens de Week van de Pleegzorg van 2 tot en met 9 november 2022. In deze week worden allerlei activiteiten georganiseerd. Voor pleeggezinnen en voor mensen die meer willen weten over pleegzorg of pleegouder willen worden. 

Week van de Pleegzorg

Elk jaar organiseert Jeugdzorg Nederland de Week van de Pleegzorg. Met deze actieweek wil Jeugdzorg Nederland aandacht vestigen op pleegzorg, en het tekort aan pleegouders. Tijdens de Week van de Pleegzorg staan er veel verschillende activiteiten op de agenda in samenwerking met gemeenten, zoals netwerkbijeenkomsten en speciale activiteiten om pleegouders in het zonnetje te zetten. 

2 t/m 9 november 2022

Dit jaar is de Week van de Pleegzorg van 2 tot en met 9 november. Doel van deze actieweek is om extra aandacht te vragen voor pleegzorg en het tekort aan pleegouders. De huidige pleegouders worden in het zonnetje gezet en potentiële pleegouders worden actief geholpen en ondersteund in hun keuze of pleegzorg bij hen past. Initiatiefnemer van deze week is Pleegzorg Nederland, onderdeel van Jeugdzorg Nederland.

Bron: Pleegzorg.nl

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *