Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • 29TH Birthday Bottomless Brunch

  29TH Birthday Bottomless Brunch
 • Waarom wij Josh even thuishouden

  Waarom wij Josh even thuishouden
 • Een nieuwe plek.. en nu?

  Een nieuwe plek.. en nu?
 • Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

  Paasrecept | Italiaans gevulde bladerdeeg hapjes

29TH Birthday Bottomless Brunch

29TH Birthday Bottomless Brunch

Ik was 1 juli jarig en werd 29 jaar. I had the best time ever. I think you should celebrate yourself! Ik kreeg leuke reacties en vragen, dus hierbij mijn bdayblog!

Afgelopen zondag vierde ik mijn verjaardag bij INK Hotel Amsterdam. Ik ben hier al vaker geweest met mijn vriend, maar dit keer met mijn girls. INK organiseert regelmatig bottomless brunches (een welverzorgde brunch met unlimited bubbels) dus ik had dit voor mijn vriendinnen georganiseerd. We kregen een eigen ruimte, met leuke versieringen en onbeperkte drankjes en bubbels. Twee heerlijke gangen en de mogelijkheid om gezellig te kletsen. Dit allemaal met 1,5 meter regels!

Wil je zien hoe het was? Check it out!

Dit vind ik echt extra leuk! Iedereen zag het menu met het aanbod & meteen een glas champagne, cause we’re celebrating!

Leuke decoratie, voelde me echt jarig! Het was zo fijn dat alles al klaarstond.

En uiteraard ook leuke foto’s van mijn vriendinnen. Ik had een fotograaf ingehuurd voor leuke sfeerfoto’s en foto’s per persoon (cause I’m extra)

Ik heb een topdag gehad met mijn vriendinnen bij INK. Topservice en wil je nou ook je verjaardag vieren? Dan raad ik het zeker aan. Ik gaf door wat ik wilde en alles stond klaar, goede service én een dessert met een persoonlijk berichtje. Love those touches!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *