Best gelezen artikelen

Moederschap

  • Heerlijke Netflix binge series

    Heerlijke Netflix binge series
  • Voor haar was er helaas geen roze wolk

    Voor haar was er helaas geen roze wolk
  • Recept Big Mac Taco’s

    Recept Big Mac Taco’s
  • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

    Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Mommy Musthaves Beauty!

Mommy Musthaves Beauty!

Elke vrouw houdt van leuke verzorgingsproducten! Wij zetten daarom graag de leuke musthaves op een rijtje. Vandaag hebben we paar leuke beauty musthaves.. Wil je weten welke items wij aanraden? Lees dan gezellig verder!

HAIRWEGO

Stel: je houdt wel van lang haar, maar niet van klitten. Of je wilt graag weave dragen, maar niet binnen een week de helft van je haar shedden… Kortom: ben je op zoek naar goede kwaliteit weave?

Dan kun je terecht bij HAIRWEGO. Bij deze webshop koop je de zachtste weaves van  human hair voor een scherpe prijs, zowel virgin als remy, brazilian, indian, malaysian en peruvian. Daarnaast verkoopt HAIRWEGO ook waisttrainers, closures en af en toe accessoires. Betalen via iDeal, bezorging via PostNL en ruilen binnen 8 dagen; simpeler kan het niet. Volg ons via Facebook en Instagram voor de mooiste kapsels.

Kneipp

Kneipp heeft onlangs een nieuwe productlijn uitgebracht: Silky Secret. Wij kregen het binnen én jeetje, wat een fijne lijn! Het voelt echt zacht aan, heerlijke geur én je hebt er zoveel producten van. Het is voor mij zeker een musthave want het voelt zo zacht aan!! Wil je meer informatie over hun geweldige productlijn? Neem dan een kijkje op hun website. 

Treasure Tress

Treasure Tress is een maandelijkse box met een verrassing aan producten voor natural hair uit Engeland. Ons haar verandert na een zwangerschap en het is lastig om meteen te weten welk product bij je haar past. Treasure Tress heeft het antwoord voor jou: een maandelijkse box met verschillende natural hair producten voor jezelf en je kindje! A suprise box for our natural queeens: get yours NOW! Wil je meer informatie over de boxen van TreasureTress? Neem dan een kijkje op hun website! 

*Dit is een gesponsord bericht in samenwerking met de betrokken merken, wij geven hier een eerlijke review over

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *