Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Alleen op vakantie als ouder, kan dat wel?

Alleen op vakantie als ouder, kan dat wel?

Alleen weg voor een weekendje of langer zonder de kinderen? Even eruit met je partner of een gezellige girlstrip? Uit onderzoek blijkt dat een vakantie zonder kids je een energieboost geeft én nog goed is voor je relatie.

Voor mijn werk word ik vaak gevraagd om alleen mee te gaan op persreis. In het begin zei ik altijd: Nee, dank je wel! Ik vond het zo gek, maar nu Josh wat ouder is, vind ik het prima kunnen. Het is en blijft toch gek zonder je kinderen weggaan. Voor mijn werk ben ik vorig jaar naar een retreat geweest, alleen zonder m’n gezin. Ik vond het zo gek, maar wat kwam ik opgeladen terug!

Ik vind het prima kunnen dat je weggaat zonder je gezin voor een weekend. Echter moet je dit doen als je er klaar voor bent. Binnen ons platform was 62% het hier mee eens en 38% vond het toch een gek idee. Zou jij dit doen?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *