Wat een heerlijk plaatje, wie wil er niet wakker worden met zo’n ontbijt?
Ook met dit ontbijt kun je gerust aan tafel, want het valt reuze mee met de calorieën. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig om ultiem te genieten.
Ingrediënten voor 4 stuks
Voor de crêpes:
- 4 eieren
- ¼ cup amandelmeel
- 1 tsp vanille essence
- ¼ tsp kaneel
- 1 tsp honing
- Vloeibare kokosolie om de pan in te vetten
Voor de vulling:
- Verse aardbeien
- Kokosyoghurt
- Extra pure choco chunks
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor de crêpes in een kom en klop met een garde.
- Zet een koekenpan op het vuur en vet deze in met wat kokosolie
- Neem een kleine soeplepel en doe steeds 1 volle schep in de koekenpan.
- Het is de bedoeling dat de crêpe dunner is dan een gewone pannenkoek.
- Bedek daarom de bodem van de pan met een draaiende beweging zodat het beslag zich goed kan verspreiden.
- Wanneer de bovenkant van de crêpe bijna droog is draai je deze om zodat ook die kant een beetje kan kleuren.
- Leg de crêpes die klaar zijn op een bord bekleed met keukenpapier.
- Wanneer ze afgekoeld zijn vouw je ze twee keer dubbel, je krijgt dan een soort driehoek met een zakje.
- In het zakje doe je een flinke lepel van de kokosyoghurt en wat gesneden aardbeien.
- Top het met de pure choco chunks en klaar.
Tijd om het lekker op te eten, geniet van dit heerlijke ontbijt.
Dit recept is afkomstig van momboss WatEetElisa. Elisa is gek op koken en bakken. Altijd zoekende naar een balans tussen gezond en lekker eten. Creativiteit en passie spelen een grote rol bij alles wat zij doet. Ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk hier haar website of volg haar op Instagram.