Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Beauty Musthave: Mimax Make-Up’s liquid foundation

Beauty Musthave: Mimax Make-Up’s liquid foundation

Zelf draag ik weinig make-up, maar als ik het draag, moet het ook goed zijn! Ik vind het heel belangrijk dat het natuurlijk oogt en fijn aanvoelt. Mimax heeft een topcollectie met verschillende producten en wij zijn fan! Wil je weten waarom? Lees dan verder!

Vorig jaar was Mimax onze beautysponsor tijdens ons eerste event. De visagisten gaven de bezoekers een touch-up en iedereen was er fan van. De producten zijn kwalitatief erg goed en betaalbaar. De meeste bezoekers schrokken hoe betaalbaar de producten waren, dus zij hadden het meteen aangeschaft. In de loop van de tijd heeft Mimax nu ook een liquid foundation.

Mommies.. dit is echt dé foundation die je moet hebben. Ik draag normaliter nooit foundation, maar altijd concealer. Ik kreeg de producten binnen en de PR manager gaf al aan dat het echte fijne producten zijn. So I went for it.. De liquid foundations hebben een pompje (dat vind ik echt een pluspunt). Bij het aanbrengen zag ik al dat het goed dekte (hiervoor gebruikte ik de foundation kwast van Mimax). Ik was aangenaam verrast hoe natuurlijk de foundation op mijn huid viel. Ik kreeg ook een blush en lipgloss voor een natural glam look. Dit pakte echt goed uit, blush Malt is mijn favoriet! De producten zijn kwalitatief goed, blijven lang zitten én ogen natuurlijk. Dat vind ik het belangrijkste! Ik krijg er altijd veel positieve reacties op en soms denken mensen dat ik geen foundation op heb. Dan weet ik dat het goed zit! Ben je al benieuwd geraakt hoe het mij dan stond? Zie hieronder een aantal foto’s:
Producten van mijn foto’s!

Foundation: Mocca / Espresso
Blush: Malt
Kwast: Foundation & Blush

Mimax zit altijd in mijn beautycase. Wij gaan volgende week ook op vakantie en je vind sowieso hun blush, lipstick én foundation (just in case)! Was jij al bekend met Mimax en wat is jouw favoriete product? Wij horen het graag! Wil je meer informatie over de producten, neem dan een kijkje op hun website. Hier zie je alle verkooppunten in Nederland.

Liefs!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *