Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!

Business Borrel Babymomtalk

Business Borrel Babymomtalk

Op zaterdag 8 december 2018 vond de eerste editie van de Business Borrel plaats bij NJ Studio’s in Amsterdam. Een gezellige avond waarbij je kan netwerken onder het genot van een hapje en drankje, deelname aan de loterij en na afloop ging je naar huis met een volle goodiebag!

Op zaterdag 8 december was het dan zover.. Onze eerste Business Borrel! Ik vond het wel spannend, want ja, de organisatie heb ik alleen gedaan en hoopte op een succes. Eind oktober begon ik met de promotie en midden november waren we uitverkocht. Ik had er enorm veel zin in! Ik vind het belangrijk dat je als ondernemende vrouw/moeder gaat netwerken, andere vrouwen ontmoet én vooral connecties maakt voor jouw business. Voor de borrel was de entree slechts €17,50 inclusief hapjes, drankjes, deelname loterij en een goodiebag. Het was een mooie avond met 75 inspirerende vrouwen en hieronder vind je foto’s ter sfeerimpressie:

Er was bij binnenkomst al een hele fijne sfeer, mooie connecties & a lot of big smiles. Hieronder vind je onder andere de heerlijke drankjes van samenwerkingspartner Charlies Naturals #nofakestuff. Echt een succes, mooie kleurrijke flesjes met heerlijke smaken!

TheBoothNL was aanwezig met haar mooie photobooth! Je kan wel voorstellen dat dat een succes was, want je kon leuke foto’s en boomerangs maken, dus dat was een ontzettend leuke aanvulling op de avond!

Ik vond het vooral mooi om te zien dat er zo’n fijne sfeer hing, veel gelach, veel connecties en boven alles good vibes!!

Het eerste uurtje was het vooral kletsen en netwerken! En om half 8 begon de loterij… Elke deelnemer mocht haar visitekaartje inleveren en je kon kans maken op leuke pakketjes van Catrice, Batiste, TonyMoly en Aruba Aloe. 

Zoals je kan zien waren de vrouwen enorm blij met de winacties, maar niet getreurd, elke deelnemer ging naar huis met een volle goodiebag!

Het was een succesvolle avond en in 2019 volgen er meer borrels en ook brunches met toffe panelleden en sprekers. Een mooi moment om het jaar gezamenlijk af te sluiten!

De mooie foto’s zijn verzorgd door Luciano
Wil je meer informatie over de photobooth? Neem dan een kijkje op de website.
Dranksponsors waren Charlies Naturals, LemonAid en Schweppes.
De prachtige decoratie en bloemen zijn verzorgd door Grateful Flower!

Wil je op de hoogte blijven van de borrels? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Liefs Hellen

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *