Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Karaokenight 2019 | Eindejaarsevent Babymomtalk

  Karaokenight 2019 | Eindejaarsevent Babymomtalk
 • Ruimte in mijn denken

  Ruimte in mijn denken
 • Populaire babynamen 2020

  Populaire babynamen 2020
 • WIN 2x Inspiration Action Planner

  WIN 2x Inspiration Action Planner

BUSINESS MOM SPOTLIGHT: GLANCY!

BUSINESS MOM SPOTLIGHT: GLANCY!

Hoe combineer je het moederschap met het ondernemerschap? Lees hier het verhaal van powermom Glancy!

Stel jezelf kort voor

Hai, ik ben Glancy, uit 1975 (pracht jaar 😉 ) en woon samen met de liefde van mijn leven namelijk mijn dochter Firy (15) in Utrecht.
12 jaar lang ben ik werkzaam geweest als DressCoach en sinds ca een jaar werk ik vanuit mijn eigen naam glancy.nl en help ik vrouwelijke ambitieuze (startende) ondernemers met zichtbaar zelfvertrouwen zowel zakelijk als privé (omdat deze wat mij betreft altijd samen gaan).

Wanneer wist je dat je voor jezelf wilde beginnen?

Ik wist dit eigenlijk al heel vroeg want telkens als ik een baan had dan had ik zoveel ideeën over hoe dingen anders konden maar daar was weinig ruimte voor. Men noemde mij ‘eigenwijs’ en ik dacht toen dat dat iets negatiefs was. Ik ben al 15 jaar ondernemer en heb van ‘eigen-wijs’ mijn kracht gemaakt want ik doe alles op mijn eigen manier en dat is heel fijn en voor mij (en volgens mij voor iedereen) ook de enige manier die werkt.

Wat waren struikelblokken voor jou?

Jee struikelblokken…ik ben niet zo van dit woord om eerlijk te zijn. Uiteraard zijn er wel heel veel leermomenten geweest. Zoals van tevoren al alles uitwerken terwijl je een bepaalde dienst nog niet verkocht hebt. Of dingen bedenken die in de praktijk anders uit pakken. Juist dit zijn mooie lessen die je als mens en als ondernemer ontzettend laten groeien.

Omschrijf jouw business in vijf woorden

Groei, zelfvertrouwen, zelfliefde, zichtbaarheid, impact

Hoe combineer je het moederschap met jouw business?

Voor mij was juist de reden dat ik moeder werd een reden om zelfstandig ondernemer te worden zodat ik mijn eigen tijden meer en beter in kon delen. Ik heb altijd gezegd: boven alles ben ik moeder en daarnaast verdien ik mijn geld met iets wat ik het allerliefste doe.

Wat zijn je trotse momenten?

Oe daar heb ik er heel veel van maar de eerste die bij me naar boven komt is dat ik trots ben op dat ik moeder mag zijn en dat mijn dochter mij zoveel mooie lessen leert en door haar ben ik geworden wie ik ben en daar ben ik heel trots op.
Verder ben ik trots op de stap die ik heb gezet om vanuit mijn eigen naam te gaan werken en vrouwen te helpen met zichtbaar zelfvertrouwen. Dit was een behoorlijke stap voor mij omdat ik 12 jaar lang mijn best had gedaan om de DressCoach groot te maken en dit mocht ik nu loslaten. Alles wat ik altijd al heb gedaan als DressCoach had ook te maken met zichtbaar zelfvertrouwen alleen nu heeft het een ander jasje gekregen en dat voelt enorm goed en passend bij wie ik ben en wat ik te bieden heb.

Wat vind je soms zwaar aan het ondernemerschap?

Hmmm ik vind het voornamelijk fijn eigenlijk maar wat ik soms wel zwaar vind is de onregelmatigheid qua inkomsten. Als alleenstaand moeder verlang ik soms wel naar wat meer stabiliteit hierin maar daar word aan gewerkt.
Ook al vind ik het voornamelijk fijn dat ik mag doen wat ik doe, wat ik soms ook wel zwaar vind is dat het ook wel echt keihard werken is en dat het nooit ‘af’ lijkt. Vrije tijd is echt iets dat ik in ‘moet’ plannen want anders ben ik altijd aan het werk (als mijn dochter er niet is).

Wat is jouw ultieme rustmoment?

Voor mij is een ultiem rustmoment naar de sauna gaan. Daar word ik zo gelukkig van.

Wat raad jij andere aanstaande business moms aan?

Om vooral dingen te gaan DOEN. Stop met twijfelen aan jezelf maar ga staan voor wie jij bent en wat jij anderen allemaal voor moois te bieden hebt.
En als je het gaat doen, doe het dan vooral op je EIGEN manier. Laat je op weg helpen door de juiste mensen die jou ook vooral jezelf laten zijn en je geen trucjes leren hoe je snel rijk kunt worden want die bestaan volgens mij niet.

Wat zijn jouw plannen voor 2018?

Oe ik heb zulke mooie grootse plannen! Ik wil namelijk zoveel mogelijk vrouwen die klaar zijn om voor zichzelf te gaan staan (of je nu al ondernemer bent of nog wilt beginnen) uitnodigen voor mijn Power Event en van hieruit de verdieping in gaan met een coachingstraject waarin ik je help met de drie pijlers zelfvertrouwen, zelfliefde en zichtbaarheid & samen een hele fijne basis neerzetten voor jouw bedrijf zodat je kunt gaan knallen dit jaar.

Wil je zelf nog wat delen?

Wat ik heel graag zou willen delen is een gratis 7 daagse power boost voor meer zelfvertrouwen, zelfliefde & zichtbaarheid met op de laatste dag een heel bijzonder persoonlijk cadeautje…

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *