Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Pareltje in Rotterdam: Lianne Tio Luxury

Een nieuwe warenhuis in hartje Rotterdam, yes that’s Lianne Tio Luxury. Een prachtige boutiquete met nichemerken, zeer exclusieve merken én een ware beleving.

Vorige week was ik uitgenodigd voor Lianne Tio Luxury, een prachtige boutique aan Weena-Zuid 142-144. Ik ben in Rotterdam opgegroeid, maar momenteel woonachtig in Amsterdam. Ik ben dan ook altijd benieuwd naar leuke hotspots in Rotterdam. Valentijnsdag komt eraan, dus ik was op zoek naar leuke musthaves voor de leden. Ik hou van winkels met een unieke beleving én het liefst, exclusieve items. Lianne Tio Luxury verkoopt momenteel merken die bij weinig andere verkooppunten verkrijgbaar waren. Voor sommige merken werd mij verteld dat Lianne Tio Luxury het enige verkooppunt is in Nederland. Dan kan je wel stellen dat je een uniek cadeau aan iemand geeft,

Ik werd tijdens mijn bezoek hartelijk ontvangen. Bij binnenkomst dacht ik meteen: wauw! Je komt een parfumhemel binnen, maar naast de exclusieve geurtjes, kan je er ook terecht voor handschoenen, juwelen en tassen. Ik ben gek op geurtjes, dus mijn voorkeur ging uit naar de parfums. De host vertelde over de exclusieve geurtjes én dat de meeste unisex waren of voor vrouwen. De geurtjes zijn uniek, van goede kwaliteit én zien er prachtig uit. Je wilt alles meteen meenemen.

Ik krijg vaak leuke cadeautjes én pakketjes, maar ik hou toch van unieke items. Daar speelt Lianne Tio Luxury goed op in. Sommige items kopen ze beperkt in zodat je vrijwel zeker weet dat je een unieke gift kan geven. Hoe leuk is het dan om jouw geliefde te verrassen met een heerlijk geurtje (uit de hele wereld), of een mooie tas of een prachtige ketting.

Voor elke drukke vrouw/business mom is dit een mooie boutique waar je terecht kan voor de heerlijkste geurtjes én fashion items. Tevens kan je iemand verrassen met leuke items. Wil je iemand zelf de sfeer laten proeven? Dan kan je uiteraard ook een giftcard meegeven!

Hieronder vind je een aantal foto’s! Ik heb meteen wat leuks gehaald voor mijn moeder, want zij is gek op Lianne Tio Luxury en inmiddels een vaste klant hihi.


Picture by Lianne Tio Luxury
 

Ik kreeg een leuk tasje mee met de signature doll én heerlijke samples! Ik heb een nieuwe boutique gevonden én ik kom zeker terug! Laat je me weten als jij een leuke Valentijnscadeau hebt gescoord!

*Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met Lianne Tio Luxury.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *