Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Een spabehandeling voor je vagina. Ken jij het al?

Een spabehandeling voor je vagina. Ken jij het al?

Met de momboss spotlight willen wij verschillende moeders interviewen met een mooie business/verhaal. Vandaag spreken we Zimojah van De Mobiele Waxer. Wil jij meer weten over haar geweldige diensten? Lees dan verder!

STEL JEZELF KORT VOOR

Hi ik ben Zimojah, ik ben 39 jaar en ik woon samen met mijn partner en onze twee kinderen in Amsterdam. Wij hebben een zoon van 17 jaar en een dochter van 9.

Hoe ben je op De Mobiele Waxer gekomen? 

Ik kom oorspronkelijk uit de financiële sector. Ik heb 13 jaar in het bankwezen gewerkt. Maar door een reorganisatie in 2016 verviel mijn functie en werd ik boventallig. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik kon nadenken over een eventueel andere richting. Via YouTube heb ik kennis gemaakt met sugaring en zo ben ik mij daar verder in gaan verdiepen. Ik ben het sugaren toen gaan testen op familie en vrienden, daarna heb ik de opleiding Body sugaring specialist gevolgd en in 2018 ben ik echt begonnen.

Je specialiseert je met sugaring? Waarom heb je hiervoor gekozen? 

Ik heb gekozen voor sugaring omdat de suikerhars die ik gebruik voor de behandeling 100% natuurlijk is. De suikerhars bestaat uit suiker, water en citroen. Dat maakt het geschikt voor bijna alle huidtypes, mits je een allergie hebt voor één van de ingrediënten.  

Veel vrouwen zijn nog niet bekend met dr facial  voor de vagina. Kan je meer vertellen over de vajacial? 

Ik noem het altijd een spabehandeling voor down under.

Zimojah – De Mobiele Waxer

Een vajacial is een “facial’ voor de venusheuvel. De vajacial is ideaal als je je venus een extra boost wilt geven Deze behandeling wordt vaak geboekt in combinatie met de brazilian wax.

Wat zijn de voordelen van een vajacial? 

Tijdens de vajacial worden er dode huidcellen verwijderd, Andere voordelen zijn dat:

 • het helpt bij ingegroeide haren,
 • verlicht hyperpigmentatie,
 • oneffenheden,
 • zorgt voor een gezonde,
 • gehydrateerde huid.

Waar kan men jou boeken? En wat voor behandelingen bied je aan?

Via mijn website, www.demobielewaxer.nl , is het mogelijk deze behandeling te boeken. Naast de vajacial verwijder ik alle ongewenste haren van top tot teen met suikerhars.

Heb je nog tips?

Ik spreek vaak dames die aangeven het “satisfying” vinden om zelf de ingegroeide haren eraf te pulken van hun venusheuvel, met als gevolg een ontsteking. Ik adviseer om het niet zelf te doen of door een professional. Wil je het toch zelf doen? Zorg dat dan je handen en de tools die je gebruikt daarvoor schoon zijn. Hygiëne is erg belangrijk!

Hoe kan je Zimojah volgen?

Via haar website kan je alle informatie vinden over Zimojah, haar werkwijze en behandelingen. Wil je haar op social media volgen? Dat kan via Instagram, TikTok en Facebook.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *