Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • NIEUW | MOMBOSS shirt!

  NIEUW | MOMBOSS shirt!
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?
 • Populaire babynamen 2021

  Populaire babynamen 2021
 • 5 fun facts about me

  5 fun facts about me

En door!

En door!

Sinds ik single moeder ben worstel ik – nog meer – met fit worden. Voorheen ging ik nog af en toe in de avond zumba doen, dit voelde dan gelijk ook als een avondje uit…

Afgelopen half jaar heb ik gesport bij BBB Health Boutique, ik kon dit goed combineren. Het is telkens maar 30 minuten intensief trainen en dan door naar je andere afspraken van de dag. Dit doe je meestal in een cabine van 50 graden. Deze hete zomer heb ik misschien twee keer een voet binnen gezet, het was gewoon echt te heet. Ook merkte ik dat mijn energie vooral in mijn bedrijf ging zitten. En niet te vergeten in Trey, het was tenslotte zomervakantie.

Uiteindelijk heb ik het abonnement opgezegd, na mijn regelmatige financiële check. Om de paar maanden controleer ik of ik nog gebruik maak van al mijn uitgaven. Ik zeg dan abonnementen op die en zo bespaar ik weer geld of ik kan het aan iets uitgeven wat ik wel gebruik of nodig heb. Ik had besloten dat ik zou gaan lopen en weer zwemmen.

Maar na een paar business events lag ik een bewuste nacht wakker. Op een van de events moest je tijdens een meditatiesessie je inbeelden welke kleding je het liefste wilde dragen. Ook moest je je inbeelden hoe je je zou voelen als je een kamer binnen zou lopen. Bij een ander event stapte ik uit mijn comfort zone en nam deel aan een oefening op het podium. Mijn vriendin heeft het voor mij gefilmd. Na het kijken van het filmpje dacht ik, totaal niet flatteus wat ik aanhad.

Ik besloot daar om 3:30 in de ochtend om mij aan te melden bij een sportschool. Ik maakte met mezelf de afspraak om elke ochtend na het afzetten van Trey op school, 45-60min mijn lichaam te bewegen. Heb het gelijk in mijn agenda gezet. Wanneer je dit leest, ben ik deze afspraak met mezelf 3 weken nagekomen en voel ik mij ontzettend goed.

Maar ik merkte een groot verschil in het gevoel wat ik bij het zien van het filmpje had. Voor het eerst hield ik van mezelf – regardless where I was at – en zag ik meer dan alleen het uiterlijk. Ik zag hoe ver ik al gekomen was en ik merkte dat het tijd was om nu het te laten zien aan de buitenkant.

Fit zijn betekent voor mij dat ik alles kan ondernemen wat ik graag wil. Dat ik kan dragen wat ik wil zonder naar de grootste maat te zoeken. Dat ik gezond ben, zowel mentaal als fysiek. Dat ik een goed voorbeeld ben voor mijn kind(eren). Maar vooral dat ik mezelf het beste gun!

Door bewustwording effectief, een doorlopend proces!

P.s. mijn website is online, neem je een kijkje? https://awellfinanceflow.com en leuk als je met mij connect via Instagram @djeranie

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *