Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Familiehotspot Barcelona

Familiehotspot Barcelona

We gingen naar Santa Susanne met ons gezin en het was echt heerlijk. Josh is gek op de trein en met een uur ben je in Barcelona.We gingen vroeg de hort op en nemen jullie mee!

Vanuit Santa Susanna betaal je ongeveer €10 per retour en je bent in Barcelona. Santa Susanna is echt een rustige badplaats, maar Josh wilde de drukte opzoeken. Je zit een uur in de trein en tijdens ons ritje kwamen we voorbij leuke plekjes zoals Calella, dat vond hij zelfs leuk, Je stopt meteen in het centrum, dus we gingen meteen wandelen.

Ik was er al eerder geweest, maar het was de eerste keer voor de mannen. Barcelona heeft zoveel sfeer – leuke restaurantjes, terrasjes en je kan er echt shoppen! Dat maakt mij altijd blij.

Het was megadruk (Barcelona kent jaarlijks 16 miljoen bezoekers dus dat is niet zo gek)! Joshua zei meteen: Mama, dit is cool! Zoveel mensen!

Gaudí’s Sagrada Família is met 3,3 miljoen jaarlijkse bezoekers veruit de populairste bezienswaardigheid in Barcelona, maar er is zoveel meer!

Je hebt zoveel musua’s, de bekende Ramblas, voor de voetballiefhebbers Camp Nou en nog zoveel meer! Wij bleven een dagje en hebben het volgende gedaan.

Ramblas

Dit is de drukst bezochtste straat van Barcelona (van maar liefst 1,2 km lang!). Ik twijfelde eerst wel vanwege de drukte, maar toch blij dat we zijn geweest. Het is wel echt een plek dat je moet bezoeken als je in Barcelona bent! We hadden heerlijk gegeten, ijsjes gescoord en op het einde zag Joshua een boot. Hij werd al moe dus we hadden een boottocht van een uurtje. Hij vond het geweldig!

We hebben gewandeld langs de Gotische wijk, waar we ook het Picasso Museum zagen. Het was echt leuk, maar wel voor een dag. Joshua had het wel gezien en wilde terug naar het resort om te spelen. Voor jongere kids raad ik 1/2 dagen aan en voor tieners kan je wel een lang weekend ervan maken!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *