Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Waarom wij Santa Susanna een familiehotspot vinden

Waarom wij Santa Susanna een familiehotspot vinden

Wij gaan graag naar Spanje, maar waren nog niet naar Santa Susanna geweest. Ik las er veel mooie verhalen over dus wij besloten om Santa Susanna te verkennen. Hier waren wij erg blij mee! Waarom? Dat vertel ik in deze blog.

Over Santa Susanna

Santa Susanna is een geliefde badplaats aan de Costa Brava, in het noordoosten van Spanje. Santa Susanna heeft een mooi zandstrand met blauwe zee, het is erg geliefd door oudere stelletjes en gezinnen met kinderen. Dit zagen wij ook tijdens ons verblijf.

Je hebt veel leuke strandtenten, restaurants, winkeltjes in de buurt. Je kan er heerlijk lopen op de boulevard en het is er vrijwel altijd warm, dus daarom vinden wij dit een fijne familiehotspot.

Ben je in Santa Susanna en wil je andere hotspots opzoeken? Dan heb ik wat tips voor je!

Wij verbleven in Onabrava Hotel en het was een fijn verblijf. Josh (6 jaar) had er genoeg te doen. We gingen overdag vaak op stap en ’s avonds bleven we in het hotel. Ze hadden leuke activiteiten, maar de mini disco was een succes. Alle kids deden erg leuk mee én het werd ook op een leuke manier gedaan. Voor ons (als ouders) was het fijn dat het hotel erg ruim was, goede service, mooie luxe kamers en variatie in hapjes/drankjes.

Santa Susanna heb je wel snel gezien dus wij gingen er lekker op uit. Josh is gek op de trein dus we pakte de trein naar verschillende plekjes. De treinhalte vind je trouwens op loopafstand van het hotel.

Met de trein zijn we naar Calella geweest (mooi strand én leuke winkeltjes), Blanes (leuke strandtentjes, mooie strandjes, speeltuinen én leuke restaurants met lekkere cocktails) én Barcelona. Barcelona is wel een uur met de trein, maar dan ben je meteen in het centrum. Je kan vanuit Santa Susanna gemakkelijk naar andere hotspots en je loopt er met 10 min en dan ben je in Malgrat de Mar. Dit is normaal een jongerenstad, maar in de meivakantie zagen we veel gezinnen en hadden we geen last van de drukke jongeren.

Hieronder wat leuke foto’s van onze vakantie!

Wij raden het aan als familiehotspot omdat het leuk is voor jong én oud. Je kan hier gemakkelijk als gezin heen, maar ook met de grootouders.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *