Best gelezen artikelen

Mommyhood

 • Mijn megatip voor jou!

  Mijn megatip voor jou!
 • Our Netflix fav’s at the moment

  Our Netflix fav’s at the moment
 • Wat te doen tijdens de stakingen

  Wat te doen tijdens de stakingen
 • 5 fun facts about me

  5 fun facts about me

HOTSPOT | Nomad

HOTSPOT | Nomad

In Amsterdam zitten enorm veel leuke hotspots, maar was je al bekend met Nomad? Dineren met een view? Wij vonden het dan ook ontzettend om de volgende hotspot te bezoeken: Restaurant Nomad!

Vorig jaar had ik er een event georganiseerd en ik vond de aankleding altijd al mooi. En uiteten met een view, you don’t have to say that again! Het concept is als volgt: je kan kiezen voor een verrassingsmenu van 3, 4 of 5 gangen. Voorafgaand vragen ze naar allergieën en daarna wordt je met elke gang verrast met heerlijk eten uit de wereld!

Bij binnenkomst word je hartelijk ontvangen en valt de decoratie meteen op. We kregen een heerlijk glas wijn én kregen elke ronde verschillende gerechten.


Voorafje


Eerste gang


Tweede gang


Derde gang

Time for dessert

 

WAAROM RAAD IK DIT AAN ALS HOTSPOT?

Ik ben een kritische eter, maar ik heb echt genoten. Heerlijke, verse gerechten met een eigen touch. Elk gerecht zag er prachtig uit, unieke smaken en zo vers (vind ik echt belangrijk). Ik ging erheen met mijn vriend. We zaten met een tafel met prachtig uitzicht, heerlijk eten, wijn en we hebben genoten. Het is een mooie, intieme restaurant én ideaal voor girlsnight of datenight! Nomad zit aan ’t IJdok in Amsterdam, dus lekker centraal.

Wil je meer weten of meteen reserveren? Bekijk de website van Restaurant Nomad of volg ze meteen via Instagram.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *