Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Hotspottip: Roompot Lakeside Brielle Resort

Hotspottip: Roompot Lakeside Brielle Resort

Wij waren al eerder bij Roompot Brouwersdam en dit vonden wij erg leuk! Hier mochten wij de babylodge testen, maar dit keer verbleven wij in een ruime, vrijstaande lodge in Brielle én dit beviel ons erg goed! Op zoek naar een leuke hotspottip voor het gezin voor de voorjaars- en meivakantie? Lees dan verder!

Roompot Lakeside Resort Brielle is een nieuwe duurzame locatie van Roompot! Alle woningen/lodges zijn gasloos en met een duurzame houten gevelbekleding afgewerkt. Wat ons meteen opviel, was al het groen op het park. Mijn zoon had zijn regenlaarsjes meteen gepakt en liep door het park.

Ik ben zelf in Rotterdam opgegroeid en Brielle is echt om de hoek, maar ik ben er zelf nooit geweest dus ik vond dit bezoek extra leuk! In mijn blog deel ik meer over mijn verblijf, tips én waarom wij dit aanraden als een leuke staycation.

De lodges

Wij verbleven in Sunset 6 en dit was echt een fijn vakantieverblijf. We kregen per mail alle informatie over ons verblijf. Het is handig om de Roompot te downloaden voor je verblijf. Daar vind je alle algemene informatie over je boeking én faciliteiten. Wij vertrokken vrijdag richting Brielle en het weer zat helaas niet mee. Eenmaal aangekomen kreeg ik alles bij de receptie en konden we de lodge in. We kwamen in de namiddag aan, maar de grote ramen vielen ons meteen op. We hadden al trek en je kon telefonisch jouw eten bestellen en dat kon je dan ophalen bij het restaurant. Men vond het de vorige keer minder dat er geen restaurant was, maar dit was hier wel het geval. Je kon op locatie eten of lekker in je kamer. Wij aten het lekker in ons verblijf. De lodge had drie ruime slaapkamers, twee badkamers waardoor Josh echt zijn eigen plekje had. Hij vond dat echt cool, want ja, hij is een grote jongen.

In de avond aten we gezellig, spelletjes gespeeld en mijn meisje kon lekker door de ruimte kruipen! De woonkamer was erg ruim, keuken is van alle gemakken voorzien dus we hadden alles in handbereik. Het is erg fijn om dat te hebben als je met kids de hort op gaat.

De volgende ochtend werden we wakker en wauw.. De lodges hebben grote ramen waardoor je meteen kan genieten van de mooie omgeving. Het is een rustgevende omgeving én dat vonden wij erg fijn na de drukte van de herfstvakantie.

Gezellig de hort op!

Wij gingen gezellig naar Brielle centrum, is met de auto slechts 7 min rijden. Bij de Albert Heijn kan je je auto parkeren en je loopt zo de stad in. We hadden lekker weer mee, dus we gingen lekker door de stad wandelen. Het was best drukjes en je had veel viskraampjes. We konden het niet laten om lekker kibbeling aan het water te eten. Daarna gingen we naar Historisch Museum ter Briel. Mijn zoon is gek op musea. Hij vond het erg leuk, mijn dochter (9 maanden) sliep in de draagzak dus we hebben ons goed vermaakt. Daarna lekker koffietje gedronken en weer terug naar ons verblijf.

Waarom wij dit een leuke familiehotspot vinden!

De lodges zijn erg ruim, rustige omgeving én je bent zo in Rotterdam! Wil je de drukke stad opzoeken, kan je naar Rotterdam. Wil je het rustiger aandoen? Dan kan je lekker naar Brielle centrum. Is het warmer? Dan heb je Rockanje strand in de buurt. Je kan het zelf invullen zoals je wilt!

Wij raden dit zeker aan voor de voorjaars- en meivakantie! Boek tijdig want het gaat hard! Het is uiteraard mogelijk om met kleinere of grotere groepen te boeken, voor ieders wil is er wat!

Wil jij ook zo’n fijne staycation?

Ben jij ook zo enthousiast na het lezen?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *