Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Pre-order een mok voor jouw cool kid!

  Pre-order een mok voor jouw cool kid!

Zeeman Mommy Musthaves

Zeeman Mommy Musthaves

Ik ben inmiddels drie maanden geleden bevallen van mijn prinses en voel me gelukkig weer de oude. Ik moest aardig herstellen dus ben blij dat ik me weer beter voel. Met een meisje merk ik echt dat je meer kan shoppen dus ik ga weer los haha! Ik schrok enorm want ik zag echt de leukste musthaves bij de Zeeman. Ja, de Zeeman! Kijk je mee? 

Ik heb niet 1, maar 4 delen van leuke musthaves bij de Zeeman. Je kan wel zien dat ik ben losgegaan haha!

Wat vind jij van de musthaves?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *