Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Zeeman Mommy Musthaves

Zeeman Mommy Musthaves

Ik ben inmiddels 7 maanden geleden bevallen van mijn prinses en voel me gelukkig weer de oude. Ik moest aardig herstellen dus ben blij dat ik me weer beter voel. Met een meisje merk ik echt dat je meer kan shoppen dus ik ga weer los haha! Ik schrok enorm want ik zag echt de leukste musthaves bij de Zeeman. Ja, de Zeeman! Kijk je mee? 

Ik heb niet 1, maar 4 delen van leuke musthaves bij de Zeeman. Je kan wel zien dat ik ben losgegaan haha!

Wat vind jij van de musthaves?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *