Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Momboss Spotlight Iris

  Momboss Spotlight Iris
 • Affirmaties voor kinderen

  Affirmaties voor kinderen
 • Populaire babynamen 2022

  Populaire babynamen 2022
 • Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

  Een quiz voor alle (aanstaande) moeders! Weet jij het allemaal?

Lily (38): getrouwd en zwanger van een andere man

Lily (38): getrouwd en zwanger van een andere man

Het liep niet lekker en na een korte affaire raakte ik zwanger van een andere man.

*anoniem verhaal van een moeder uit ons platform, dit zijn fictieve namen*

Ik weet dat ik fout zit, maar hoe pak ik dit het beste aan. Inmiddels 10 jaar getrouwd met mijn man en we hebben drie kinderen. Ze zijn al wat ouder, dus al wat zelfstandiger. Tussen mijn man en ik is het een tijdje afstandelijk. Dit hebben we beide veroorzaakt. We werken beide veel, leven eigenlijk ons eigen leven. We zijn geweldige ouders samen, maar onderhouden onze relatie totaal niet.

Dit is uiteraard geen excuus om vreemd te gaan, maar ik heb nu een nieuwe baan. Echt mijn droombaan, vooral met corona ben ik blij dat ik voorlopig een leuke baan heb. Mijn collega die mij heeft ingewerkt, geeft mij enorm veel aandacht. Ik merkte dat ik dat echt nodig had. Ik ging erop in en dit is snel een affaire geworden. Na werktijd afspreken en ik vind het vreselijk dat ik nu zwanger ben van een andere man.

Ik ben er niet trots op, want de affaire was meer ter afleiding. Hij wil namelijk geen kinderen. Hij reageerde kwaad op het nieuws dat ik zwanger was. Hij heeft onze affaire meteen afgekapt en wil wel voor de kleine zorgen, maar geen relatie.

Mijn man weet dit nog niet, maar hoe moet ik dit aanpakken? Ik wil het kindje hoe dan ook houden want ik geloof niet in een abortus. Ik ben alleen bang om dit aan mijn gezin te vertellen. Mijn beste vriendin is echt kwaad want ik ken mijn man via haar. Zij vindt dat ik het eerst aan mijn man moet vertellen en dan aan de kinderen. Ik wil het eigenlijk tegelijk vertellen. Wat moet ik doen?

Ik ben er echt niet trots op, want ik heb geleerd dat dit soort affaires even leuk zijn. Maar niet voor altijd…

Beeld: Pixabay

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *