Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Onze Netflix-fav’s op dit moment!

Onze Netflix-fav’s op dit moment!

Na een dagje met de kids is het soms heeeerlijk om te Netflixen! Wij zetten hieronder de nieuwste én leukste series/films op een rijtje die wij ontzettend leuk vinden!

Ik geef regelmatig binnen ons platform dat me-time belangrijk is. Dit kan van alles zijn, maar Netflix is ook een goed alternatief. Onderstaande series/films zijn echt heerlijke binge-watchseries!

 1. Modern Family
  MY FAV! Ik geniet zo erg van deze serie. Modern Family volgt de families van Jay Pritchett , zijn dochter Claire Dunphy en zijn zoon Mitchell Pritchett . Claire is een echte huisvrouw met een groot gezin, Jay is getrouwd met een jongere, sexy vrouw en zij heeft een zoon in de pubertijd en Mitchell en zijn vriend hebben een Vietnamese baby geadopteerd.
  Alle seizoenen staan online!!
 2. Jane the Virgin
  Ik vind dit echt een geweldige serie with a lot of drama, maar vooral erg grappig. Zwanger zonder seks te hebben? Het overkomt Jane the Virgin. Jane woont met haar moeder én oma, en besluit dat ze maagd blijft tot het huwelijk. Dan gaat er iets mis tijdens een controle en wordt ze perongeluk geinsemineerd met een zaad van een stel dat graag een kind wilde. Hier begint het verhaal..
  Seizoen 5 staat online.
 3. How to get away with murder
  How to Get Away with Murder volgt het privé- en professioneel leven van professor Annalise Keating (Viola Davis) die strafrecht geeft op een van de beste universiteiten in Amerika (fictief). Vijf studenten worden uitgekozen voor Annalise om mee te mogen werken op haar advocatenkantoor. Annalise is getrouwd met Sam Keating. Haar persoonlijk en professioneel leven gaan gepaard met veel drama, en ongewild raken haar studenten betrokken bij een moord. Er staan vijf seizoenen online.

NIEUW OP NETFLIX:

 • Suits
 • Greenleaf
 • Undercover
 • The social dilemma
Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *