Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was
 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

  Dit zijn de meest voorkomende zwangerschapskwaaltjes

Moederdag Special

Moederdag Special

Vorig jaar startte ik spontaan met een kerstactie voor mama’s in nood of die een moeilijke tijd hebben gehad. Ik had vaste eindejaarspakketten voor mijn klanten en kreeg reacties moeders die dit zo graag wilde hebben.

Ik had wat items thuis liggen en wilde 5 moeders verrassen met een verwenpakket voor de feestdagen. Ik had een bericht in de groep geplaatst en ik kreeg ontzettend veel reacties.

Ik heb toen tien moeders kunnen verrassen met een verwenpakket met items van Only You Cosmetics, BE Creative Make-Up, Bae by Hema, Flamingo, De Mobiele Waxer, Catrice en Kneipp.

Moederdag Special

Ik kreeg hier zoveel energie van dat ik dit wederom heb gedaan met Moederdag. Dit keer kon ik maar liefst 25 vrouwen verrassen met een Momboss Package en dit keer deden meer dan 10 merken mee!

Ik had een oproep in de groep geplaatst en ik kreeg meer dan 100 reacties. Momenteel pak ik alles zelf in én verzend ik de boxen zelf, dus de max is nu 25 pakketjes. Ik heb willekeurig 25 vrouwen uitgekozen en het pakket bevat het volgende:

Hieronder een greep van de reacties:

Wow, wat een leuk pakketje! Ik voel me zo speciaal, ik was vooral blij met de me-time items van La Roche-Posay én Urtekram. Nogmaals bedankt!

Wow, dit was echt een volle box! Ik ben je zo dankbaar en wat geweldig dat je dit doet.

Ik ga door een moeilijke tijd heen, heb helaas een miskraam gehad. Dit was een fijn pakket om te ontvangen. Nogmaals bedankt Hellen!

Ik ben zo dankbaar én blij! Eind september/begin oktober ga ik dit weer opzetten, zodat we nog meer moeders kunnen verrassen.

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *