Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Onze Netflix fav’s op dit moment!

Onze Netflix fav’s op dit moment!

Na een dagje met de kids is het soms heeeerlijk om te Netflixen! Wij zetten hieronder de nieuwste én leukste series/films op een rijtje die wij ontzettend leuk vinden!

Ik geef regelmatig binnen ons platform dat me-time belangrijk is. Dit kan van alles zijn, maar Netflix is ook een goed alternatief. Onderstaande series/films zijn echt heerlijke binge-watchseries!

 1. Good girls
  Ik moet nog beginnen, maar I like it so far. Het gaat om drie alledaagse moeders die tegen financiele problemen aanlopen. Ze besluiten gezamenlijk een supermarkt te beroven met speelpistolen en dat lukt ze, maar niet helemaal. Er staan inmiddels drie seizoenen online!
 2. The Bold Type
  De serie volgt 3 millenials die hun eigen stem proberen te vinden bij Scarlet in een wereld vol met intimiderende leiders. Geïnspireerd door het leven van Joanna Coles, ex-redactrice van de Cosmopolitan, weeft The Bold Type herkenbare verhalen over seksualiteit, vrijheid, gelijkheid, liefde en mode.
 3. How to get away with murder
  How to Get Away with Murder volgt het privé- en professioneel leven van professor Annalise Keating (Viola Davis) die strafrecht geeft op een van de beste universiteiten in Amerika (fictief). Vijf studenten worden uitgekozen voor Annalise om mee te mogen werken op haar advocatenkantoor. Annalise is getrouwd met Sam Keating. Haar persoonlijk en professioneel leven gaan gepaard met veel drama, en ongewild raken haar studenten betrokken bij een moord. Er staan vijf seizoenen online.

NIEUW OP NETFLIX:

 • The Unforgivable
 • Undercover
 • Emily in Paris
Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *