Best gelezen artikelen

Moederschap

 • Heerlijke Netflix binge series

  Heerlijke Netflix binge series
 • Voor haar was er helaas geen roze wolk

  Voor haar was er helaas geen roze wolk
 • Recept Big Mac Taco’s

  Recept Big Mac Taco’s
 • Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

  Alternatieve vragen om te vragen hoe de schooldag van je kind was

Mom Musthave | Review 4mommy borstkolf

Mom Musthave | Review 4mommy borstkolf

Waarom wij dit echt een mom musthave vinden! Als new mom blijf ik het leuk vinden om musthaves te delen. Zes jaar geleden beviel ik van Joshua en toen had je wel het een en ander, maar nu zijn er zoveel nieuwe merken bij! Zoals 4Mommy, een merk dat is opgezet door moms (yay!). Dat vind ik al tof. Ik geef momenteel borstvoeding en dat gaat goed. Ik kolf regelmatig want ik maak best wat melk aan. Afgelopen maand heb ik de 4Mommy borstkolf getest en hier vind je mijn eerlijke review. 

De handsfree Advance borstkolf is een opvolger van de populaire Deluxe borstkolf. De borstkolf is handig in gebruik, licht in gewicht, heeft geen buizen en draden en is gemakkelijk in gebruik. Als moeder wil je altijd producten die makkelijk in gebruik zijn, want we zijn al druk genoeg. 

De kolf heeft een krachtig vacuüm bereik waardoor ik efficiënt kon kolven. Het was ook pijnloos want hiervoor vond ik kolven vreselijk want het was echt gevoelig maar dat had ik niet met de 4Mommy borstkolf.  De borstkolf heeft een vacuümkracht van maar liefst 320 MMHG! Dit is ongeëvenaard en maakt de borstkolf UNIEK in zijn soort. Dit onderscheidt 4Mommy enorm!

De Advance borstkolf is voorzien van 4 modi; 

 1. Massagestand (met deze stand wek je de toeschietreflex) 
 2. Afkolven (12 vacuümstanden)
 3. Stimulatie (12 vacuümstanden)
 4. Automatisch (hier heb je een switch van massage en kolf stand) 

Iedere modus heeft 12 intensiteitsniveaus, zodat je de kolf kan instellen op de manier die je zelf prettig vindt. De kolfmodus imiteert de werkelijke zuigfrequentie van een baby én de massage modus stimuleert: Na een kolfsessie kon ik gemakkelijk melk overgieten in mijn flesjes. In het pakketje zit een duidelijke handleiding en bij vragen kan je via de chat terecht voor vragen. Ik had in het begin wat vragen en kreeg meteen reactie van de helpdesk. 

Waarom vinden wij dit een mom musthave? 

Ik raad de kolf zeker aan want:

 • Het is gemakkelijk in gebruik;
 • Je kan handsfree kolven, waardoor je thuis, op het werk of onderweg kan kolven. Ik kolfde zelfs tijdens het stofzuigen of als m’n dochter een dutje nam;
 • Het maakt weinig geluid dus niemand heeft er echt last van;
 • Het is echt ideaal voor de drukke moeder! 

Handige tip! 

Let op: meet je borstschild. Hier zie je hoe je dat doet: 

Ik had bijvoorbeeld een grotere borstschild nodig en het kolven ging meteen goed. Dit maakt echt veel verschil dus geef de juiste maat door bij je bestelling zodat je het optimaal kan gebruiken! We don’t want to spill our liquid gold!

Wil jij de kolf bestellen? Dan heb ik een mooie kortingscode voor je! Met kortingscode BABYMOMTALK ontvang je €50 korting bij aankoop van 1 Advance borstkolf. Hoe tof is dat! 

Hier vind je meer informatie over 4Mommy en hier kan je de borstkolf bestellen met mijn kortingscode.

*Dit is een gesponsord bericht in samenwerking met de betrokken merken, wij geven hier een eerlijke review over

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *